مقاله بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف : هدف از این پژوهش، غربالگری و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک ایزوله شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان با توانایی و پتانسیل ایجاد ترکیبات ضد قارچی روی مخمر رودوتورولاموسیلوجینوزاب ه عنوان عامل فساد در آبمیوه جات است. روش پژوهش: برای بررسی این موضوع از روش نقطه گذاری (Agar spot) و روش نفوذ در چاهک (Well diffusion Assay) استفاده گردید . نتایج و بحث: پس از انجام آزمایشات مشخص شد که از بین ۱۹ جدایه لاکتوباسیلوس پلانتاروم مورد بررسی(که قبلا به کمک روش های دقیق شناسایی و توالی یابی بر پایه توالی یابی ژن ۱۶S rRNA تا مرحله جنس و گونه تعیین هویت شده بودند ) ، ۱۱ جدایه در روش نقطه گذاری( C25، C26، C27، C28، C29، C30، LF48، LF49، LF52، LF55، LF57) و ۸ جدایه در روش نفوذ در چاهک ، (C25، C26، C28، C30، LF48، LF49، LF52، LF55) خاصیت ضد قارچی (تولید هاله شفاف بازدارندگی) نشان دادند (C مخفف Curd به معنی دلمه از پنیر لیقوان و LF مخفف Lighvan Fresh، پنیر تازه لیقوان می باشد) این عامل می تواند مربوط به پالیده میکروبی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم (سوپرناتانت ایزوله) از جمله ترکیبات ضد میکروبی مانند شبه باکتریوسین باشد که از جوانه زنی و رشد سلول های مخمر رودوتورولا موسیلوجینوزا در مقایسه با نمونه شاهد (نمونه شاهد ؛ نمونه بدون افزودن باکتری های اسید لاکتیک مورد نظر ( لاکتوباسیلوس پلانتاروم ) یا مایع عاری از سلول آن ها می باشد.)جلوگیری نموده است. در ضمن همانطور که مشاهده می شود در هر دو روش نقطه گذاری و نفوذ در چاهک ، اکثر جدایه هایی که خاصیت بازدارندگی و ممانعت کنندگی از خود نشان داده اند، متعلق به مرحله دلمه یا Curd پنیر لیقوان، بوده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.