مقاله کاربرد جاذبها در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد جاذبها در بسته بندی مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد جاذبها در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد جاذبها در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد جاذبها در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بسته بندی فعال شرایط جو بسته را به گونه ای تغییر میدهد که موجب افزایش عمر نگهداری ماده غذایی شده و ایمنی و ویژگیهای حسی غذا را بهبود میبخشد. یکی از تکنیکهای بسته بندی فعال جاذبها میباشند در این حالت مواد افزودنی فعال در مقابل تغییرات محیطی ایجاد شده در بسته بندی محصولات از خود فعالانه واکنش نشان میدهند. انواع بسته بندی جاذب شامل جاذب اکسیژن، جاذب اتیلن، جاذب رطوبت، جاذب دی اکسید کربن، جاذب طعم و ; می باشند. در این مقاله انواع سیستم بسته بندی جاذب و عملکرد آن مورد بررسی قرار میگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.