مقاله کاربرد غلات و ترکیبات آنها در تولید محصولات غله ای فراسودمند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد غلات و ترکیبات آنها در تولید محصولات غله ای فراسودمند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد غلات و ترکیبات آنها در تولید محصولات غله ای فراسودمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد غلات و ترکیبات آنها در تولید محصولات غله ای فراسودمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد غلات و ترکیبات آنها در تولید محصولات غله ای فراسودمند :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
امروزه صنعت غذا توجه ویژه ای به تولید محصولات فراسودمند دارد که به علت تقاضای مصرف کنندگان برای خرید محصولات سلامتی بخش و مفید است. از جمله محصولاتی که اخیراً به بازار معرفی گردیده، فرمولاسیونهای غذایی پره بیوتیک میباشد. هدف این دسته از محصولات ایجاد اثر مثبت بر روی ترکیب میکروبی روده و فعالیت آنهاست. غلات میتوانند به عنوان یک سوبسترای تخمیرپذیر جهت رشد میکروارگانیسم های پروبیوتیک باشند. علاوه بر این به عنوان منبع کربوهیدراتهای غیر قابل هضم بوده و در کنار افزایش اثرات سودمند فیزیولوژیکی متعدد، میتوانند به طور انتخابی رشد لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریهای موجود در روده را شبیه سازی کرده و به عنوان پره بیوتیک عمل کنند. غلات دارای فیبرهای محلول در آب همچون بتا گلوکان، آرابینوزایلان، الیگوساکاریدها مثل گالاکتو و فروکتو الیگوساکاریدها و نشاسته های مقاوم هستند که همان مفهوم پره بیوتیک را دارند. جداسازی اجزاء مشخص فیبری از گونه های مختلف غلات و محصولات جانبی آنها از طریق تکنولوژیهای فرآوری مثل آسیاب، الک کردن، سبوس گیری و پوست گیری به دست می آید. در نهایت ترکیبات غلات مثل نشاسته میتواند به عنوان ماده پوششی در انکپسوله کردن پروبیوتیکها استفاده شود که سبب بهبود پایداری آنها در طی نگهداری و افزایش زنده مانی آنها در طی عبور از شرایط ناسازگار لوله گوارشی میگردد. به طور کلی میتوان اینگونه نتیجه گیری کرد که در صنعت غذایی، تولید محصولات فراسودمند بر پایه غلات یک رقابت روشن بینانه است و پیشرفت تکنولوژیهای جدید در فرآوری آنها سبب افزایش پتانسیل سلامت و پذیرش محصول غذایی میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.