مقاله کاربرد منطق فازی در بسته بندی ماهی تن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد منطق فازی در بسته بندی ماهی تن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد منطق فازی در بسته بندی ماهی تن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد منطق فازی در بسته بندی ماهی تن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد منطق فازی در بسته بندی ماهی تن :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
تئوری منطق فازی اولین بار توسط پروفسور لطفعلی عسگرزاده در سال ۱۹۶۵ ارائه شد. اوایل با استقبال رو به رو نشد اما به مرور زمان دستگاه های الکتریکی و دیجیتالی جدیدی وارد بازار شدند که بر اساس منطق فازی کار می کردند. ژاپن از جمله اولین کشورهایی بود که از آن استقبال زیادی کرد و در زمینه های هوش مصنوعی و رباتیک آن را به کار برد. می توانیم بگوییم بخشی از تاریخچه هوش مصنوعی با تاریخچه منطق فازی همراه است. منطق فازی برای سنجش مسائل و الگوهای کیفی کاربرد دارد. منطقه فازی تکنولوژی جدیدی است که شیوه های مرسوم برای طراحی و مدل سازی سیستم را که نیارمند ریاضیات پیشرفته و نسبتا پیچیده است با استفاده از تبدیل مقادیر کیفی به کمی تکمیل می کند. در سیستم های عدم قطعیت زیاد و پیچیدگی بالا، منطق فازی روشی مناسب برای مدل سازی به شمار می رود. ماهی تن اولین بار در سال ۱۹۰۳ کنسرو شد. ۱۴ گونه ماهی تن وجود دارد. این گونه مورد آزمایش از نوع اسکیپ جاک است. که شامل ۶% چربی، ۲۵/۵ % پروتئین ئ ۷۱/۷ % آب است که از این مقدار آب ۹۰% آب درون سلولی و ۱۰% آب خارج سلولی است. پروتئین موجود در عضله در برابر گرما ناپایدار است و بر اثر حرارت زیاد دناتوره می شود. وزن آن حدودا ۳۴ کیلوگرم و اندازه آن از سر تا دم ۱۰۸cm می باشد. عضله بافت ماهی شامل چند ورق طولانی است که در کل بدن ماهی دیده می شود . ورق ها متقاطع بوده و توسط تارچه های عضلانی مجموعه عضله را درست می کنند. فیبرهای عضلانی ماهی کوتاهتر از فیبرهای عضلانی پستانداران هستند. بافت ماهی دو نوع عضله دارد. عضله روشن که برای شنا در مسیرهای کوتاه استفاده می شود و عضله تاریک یا تیره که برای شنا در مسیرهای طولانی استفاده می شود و مسئول تنظیم درجه حرارت بدن ماهی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.