مقاله کلسترول اکسید شده در شیر و صنایع لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کلسترول اکسید شده در شیر و صنایع لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کلسترول اکسید شده در شیر و صنایع لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلسترول اکسید شده در شیر و صنایع لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کلسترول اکسید شده در شیر و صنایع لبنی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
کلسترول یکی از ملکول های زیستی و از دسته چربی ها است که در غذاهای حیوانی یافت می شود و در حیوان ها پیش ساز اسیدهای صفراوی ، ویتامین D3 ، هورمون های استروئیدی و یک جز کلیدی از غشا سلولی است . به دلیل توانایی بدن در سنتز آن از پیش سازه ای ساده، وجود آن در رژیم غذایی ضروری نیست. کلسترول ممکن است به روش های مختلفی اکسید شود. در طول اکسیداسیون آنزیمی و یا شیمیایی کلسترول، محصولات اکسیداسیون کلسترول (COPs) شکل می گیرند. منبع اصلی COP ها رژیم غذایی و به ویژه غذاهای غنی از کلسترول است . این مواد همچنین ممکن است در طی حرارت دهی، آبگیری، ذخیره سازی و یا تابش تشکیل شوند. این ترکیبات معمولا انسان را تحت تاثیر متابولیسم منفی کلسترول، عملکردهای غشا سلولی و کاهش ارزش تغذیه ای محصولات لبنی قرار می دهند. اکسیداسیون و تشکیل COP ها در شرایط نامطلوبی از قبیل: استفاده از دماهای بالا در مدت زمان طولانی، ذخیره سازی طولانی در دماهای بالا و در نمونه ای از غذاها در حالت کم آبی و یا در فعالیت آبی کم افزایش پیدا می کند. هدف کلی این گزارش بررسی اثرات اکسید کردن کلسترول در شیر و سایر محصولات لبنی و نیز شرایط پیش آمده حاصل از این عمل است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.