مقاله تغییرات رنگیزه ها، کربوهیدرات وآ«زیم های آنتی اکسیدان گیاهان زراعی یونجه و لوبیا تحت تاثیرآلاینده های اتمسفری مطالعه موردی: پالایشگاه شازند اراک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات رنگیزه ها، کربوهیدرات وآ«زیم های آنتی اکسیدان گیاهان زراعی یونجه و لوبیا تحت تاثیرآلاینده های اتمسفری مطالعه موردی: پالایشگاه شازند اراک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات رنگیزه ها، کربوهیدرات وآ«زیم های آنتی اکسیدان گیاهان زراعی یونجه و لوبیا تحت تاثیرآلاینده های اتمسفری مطالعه موردی: پالایشگاه شازند اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات رنگیزه ها، کربوهیدرات وآ«زیم های آنتی اکسیدان گیاهان زراعی یونجه و لوبیا تحت تاثیرآلاینده های اتمسفری مطالعه موردی: پالایشگاه شازند اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات رنگیزه ها، کربوهیدرات وآ«زیم های آنتی اکسیدان گیاهان زراعی یونجه و لوبیا تحت تاثیرآلاینده های اتمسفری مطالعه موردی: پالایشگاه شازند اراک :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این آزمایش با هدف بررسی اثرات آلاینده های هوا بر میزان رنگیزه های فتوسنتزی و غی ر فتوسنتزی، کربوهیدراتهای محلول و غیراحیایی، آنزی م های آنتی اکسیدان گیاهان یونجه و لوبیا و بررسی مقاومت این گیاهان نسبت به آلودگی هوا در منطقه پالایشگاه شازند اراک در سال ۱۳۹۱ انجام شد. گیاهان از دو منطقه آلوده و پاک، برداشت و میزان کلروفیل b ،a و کل، کاروتنوئید، آنتوسیانین، کربوهیدراتهای محلول، کربوهیدراتهای غیراحیایی، پروتئین کل و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی از جمله کاتالاز، گایاکول پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز بررسی گردید. نتایج نشان داد که در گیاه یونجه آلودگی هوا باعث افزایش معنی دار ( در سطح ۵% ) غلظت کلروفیل b ،a و کل، آنتوسیانین، کربوهیدراتهای محلول، کربوهیدراتهای غیراحیایی برگ و پروتئین برگ و ریشه و کاهش معنی دار کربوهیدراتهای غیراحیایی ریشه شد. همچنین میزان کاروتنوئید در برگ، کربوهیدراتهای محلول در ریشه و فعالیت آنتی اکسیدان های کاتالاز، گایاکول پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز در برگ و ریشه گیاه یونجه در اثر آلودگی هوا تغییر معنی داری نداشت. در گیاه لوبیا نیز در اثر آلودگی هوا میزان کلروفیل b ،a و کل، کارتنوئید، کربوهیدراتهای محلول برگ و ریشه، کربوهیدراتهای غیراحیایی ریشه و پروتئین برگ و ریشه کاهش معنی دار ( در سطح ۵% ) و میزان آنتوسیانین برگ، فعالیت کاتالاز در برگ و ریشه و گایاکول پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز در برگ افزایش معنی دار را از خود نشان داد. ولی تغییرات کربوهیدراتهای غیراحیایی برگ لوبیا و میزان فعالیت گایاکول پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز در ریشه لوبیا از نظر آماری معنی دار نبود. در این مطالعه تغییرات پارامترهای بیوشیمیایی یونجه را می توان به مقاومت این گیاه نسبت به آلودگی هوا نسبت داد و بررسی پارامترهای بیوشیمیایی لوبیا حساسیت این گیاه به آلودگی هوا را نشان می دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.