مقاله شبیه سازی فرایند تزریق دی اکسید کربن به عنوان یک روش ازدیاد برداشت و مقایسه با سایر روشهای ازدیاد برداشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی فرایند تزریق دی اکسید کربن به عنوان یک روش ازدیاد برداشت و مقایسه با سایر روشهای ازدیاد برداشت دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی فرایند تزریق دی اکسید کربن به عنوان یک روش ازدیاد برداشت و مقایسه با سایر روشهای ازدیاد برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی فرایند تزریق دی اکسید کربن به عنوان یک روش ازدیاد برداشت و مقایسه با سایر روشهای ازدیاد برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی فرایند تزریق دی اکسید کربن به عنوان یک روش ازدیاد برداشت و مقایسه با سایر روشهای ازدیاد برداشت :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
بر اساس اطلاعات موجود تقاضای نفت خام تا سال ۲۰۳۰ به ۳۸ میلیارد بشکه در سال خواهد رسید و عرضه آن با فن آوری های کنونی به کمتر از ۲۴ میلیارد بشکه تنزل خواهد یافت. این یعنی مقدار نفتی که ارزان و سریع تولید می شود رو به کاهش است. بنابراین بایستی سعی شود حداکثر میزان تولید نفت استحصال شود. هدف از این تحقیق مطالعه و مقایسه روشهای مختلف ازدیاد برداشت شبیه سازی شده (تزریق آب، تزریق امتزاجی گاز دی اکسید کربن با دبی های مختلف و تزریق همزمان و متناوب آب و گاز) بر روی شاخص تولید یکی از میادین نفتی جنوب غرب ایران می باشد، تا مناسب ترین روش و بهترین دبی تزریقی جهت تولید بیشینه از این مخزن، مشخص گردد. نتایج به دست آمده حاکی از این بوده که فرایند تزریق امتزاجی بالاترین بازیافت را داشته که این امر به دلیل حل شدن گاز در نفت، کاهش گرانروی، انبساط نفت، کاهش کشش سطحی بین نفت و سنگ مخزن بوده که باعث حرکت نفت در داخل شبکه حفرات خواهد شد. فرایند تزریق همزمان و متناوب آب و گاز (WAG & SWAG) به صورت غیر امتزاجی می باشد که علت عدم امتزاج پذیری این گاز در این فرایند کم شدن تزریق پذیری گاز دی اکسید کربن در مخزن به دلیل قابلیت انحلال گاز دی اکسید کربن در آب می باشد (این مورد با افزایش فشار نیز بیشتر می شود.)، در هنگام تزریق این گاز غلظت بی کربنات ها در آب افزایش یافته که این امر باعث رسوب در اطراف چاه تزریقی شده و بر برداشت نفت تاثیر منفی خواهد گذاشت (به دلیل کاهش تزریق پذیری چاه به علت رسوب آسفالتین فشار مخزن کاهش می یابد،) از مزایای این روش علاوه بر کاهش هزینه های سرمایه ای، کاهش قابلیت تحرک پذیری و ایجاد جبهه حرکت پایدار، افزایش سطح تماس سیال تزریقی و نفت، افزایش بازده جاروبی می باشد که این مورد زمان رسیدن سیال تزریقی به چاه های تولیدی را به تاخیر خواهد انداخت. تزریق آب در این میدان نیز بدلیل نفت دوست بودن سنگ مخزن دارای ضریب برداشت بالایی نیست (سیال تزریقی تنها باعث تثبیت فشار می شود.)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.