مقاله مقایسه خصوصیات بافتی گوشت بز کم چرب، گوشت گاو، گوشت خوک، و سوسیس مخلوط گوشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خصوصیات بافتی گوشت بز کم چرب، گوشت گاو، گوشت خوک، و سوسیس مخلوط گوشت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات بافتی گوشت بز کم چرب، گوشت گاو، گوشت خوک، و سوسیس مخلوط گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات بافتی گوشت بز کم چرب، گوشت گاو، گوشت خوک، و سوسیس مخلوط گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات بافتی گوشت بز کم چرب، گوشت گاو، گوشت خوک، و سوسیس مخلوط گوشت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف: گوشت بز یک منبع ایده آل گوشت قرمز برای تهیه محصولاتی سالم به دلیل محتوای پربی پایین تر است. مطالعه با هدف مقایسه ویژگی های بافت سوسیس گوشت بز کم چرب با سوسیس گوشت گاو و گوشت خوک انجام شد. روش پژوهش: دو مخزن (دسته) از گوشت بز، گوشت گاو، گوشت خوک و سوسیس مخلوط گوشت بدون چربی اضافه در شرایط یکسان با استفاده از یک چاشنی تجاری تولید شد. برای هر دسته، شش لاشه بز اسپانیایی و chuck گوشت گاو و پای گوشت خوک بریده شدند از لاشه های مختلف مورد استفاده قرار گرفت. سوسیس مخلوط گوشت با استفاده از نسبت های مساوی از گوشت بز، گوشت گاو و گوشت خوک بدون چربی تهیه شدند. سوسیس ها در اجاق همرفت به دمای داخلی ۷۵ درجه سانتیگراد پخته ئ خشک شدند و سپس برای تجزیه و تحلیل نمونه برداری شدند. نتایج و بحث: صدمات آشپزی در سوسیس گوشت بز پایین تر بود. سطح های چربی ۲/۲۹، ۷/۰۷، ۲/۷۷ و ۳/۰۲ درصد بودند در گوشت بز ، گوشت گاو، گوشت خوک و سوسیس های مخلوط گوشت سختی و جویدنی به وسیله نوع سوسیس تاثیر نداشتند. حالت فنری در گوشت بز، گوشت خوک و سوسیس های مخلوط گوشت در مقایسه با سوسیس گوشت گاو بالاتر بود. انسجام در سوسیس های گوشت گاو و گوشت خوک بالا و در سوسیس گوشت بز کم بود و در سوسیس های مخلوط گوشت متوسط بود. نتیجه گیری کلی: نتایج نشان می دهد که ویژگی های بافت سوسیس گوشت بز در مقایسه با دیگر انواع سوسیس ها مورد مطالعه قرار گرفت. اختلاط گوشت بز در سوسیس های مخلوط گوشت ممکن است به تولید محصول کم چرب با ظرفیت نگهداری آببالا و خواص بافتی منجر شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.