مقاله میان وعده های غذایی دانش آموزان دبستانی از چه ارزش تغذیه ای برخوردار است؟


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میان وعده های غذایی دانش آموزان دبستانی از چه ارزش تغذیه ای برخوردار است؟ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میان وعده های غذایی دانش آموزان دبستانی از چه ارزش تغذیه ای برخوردار است؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میان وعده های غذایی دانش آموزان دبستانی از چه ارزش تغذیه ای برخوردار است؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میان وعده های غذایی دانش آموزان دبستانی از چه ارزش تغذیه ای برخوردار است؟ :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مقدمه: بسیاری از بیماری های مزمن دوران بزرگسالی مانند چاقی، فشارخون، دیابت و بیماری های قلبی عروقی که در قرن اخیر شیوع بالایی یافته، ریشه در عادات غذایی دوران کودکی دارد. این مطالعه با هدف تعیین ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی در کودکان دبستانی شهر تهران انجام شد. روش پژوهش: ۳۷۸ دانش آموز پایه اول و ۳۸۳ دانش آموز از پایه های دوم تا پنجم دبستانهای مناطق ۱۹ گانه شهر تهران با روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای وارد این مطالعه مقطعی شدند. الگوی مصرف میان وعده های غذایی با استفاده از پرسشنامه یادآمد خوراک و بسامد مصرف میان وعده ها بررسی شد. در این مطالعه ارزش تغذیه ای میان وعده ها بر اساس چگالی مواد مغذی به ازای ۱۰۰۰کیلوکالری انرژی و میزان دریافت انرژی، پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین های گروه ب، آ و ث برآورد شد. نتایج: در دانش آموزان حدود ۴۰ درصد انرژی دریافتی از میان وعده ها تامین گردید. میوه ها، شکلات، شیرینی، انواع کیک، کلوچه و بیسکویت پرمصرف ترین میان وعده غذایی در هفته بودند. مصرف تنقلات شور مانند چیپس و پفک در ۱۹ درصد دانش آموزان پایه اول و ۱۷ درصد دانش آموزان پایه های دوم تا پنجم گزارش شد. مقایسه میانگین چگالی مواد مغذیدریافتی از وعده های اصلی و میان وعده ها نشان داد که میان وعده ها چگالی بالاتری از نظر فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، آهن، ویتامین ث، ریبوفلاوین و تیامین داشتند در حالیکه از نظر چربی، پروتئین و نیاسین چگالی پایین تری داشتند. بحث و نتیجه گیری: الگوی دریافت میان وعده ها حکایت از نقش پراهمیت آن ها در تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیازدانش آموزان دبستانی دارد، لذا در مداخلات مورد نظر برای ارتقاء و بهبود الگوی غذایی، توجه خاص به کمیت و کیفیت میان وعده ها به ویژه برای این گروه سنی بسیار ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.