مقاله ناتادی کوکو، محصولی تخمیری با فواید تغذیه ای فراوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
58 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ناتادی کوکو، محصولی تخمیری با فواید تغذیه ای فراوان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ناتادی کوکو، محصولی تخمیری با فواید تغذیه ای فراوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ناتادی کوکو، محصولی تخمیری با فواید تغذیه ای فراوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ناتادی کوکو، محصولی تخمیری با فواید تغذیه ای فراوان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ناتادی کوکو محصولی است شفاف و ژله ای که از طریق تخمیر شیر نارگیل به دست می اید. این دسر ژلاتینی بر اثر عمل باکتری Acetobacter Xylinium در محیط کشت بر روی آب نارگیل به وجود می آید. رنگ کردن ناتا می تواند ظاهرش را بهبود دهد و کاربردهای بیشتری را برای آن به عنوان ماده غذایی فراهم کند. ناتا دی کوکو از نظر تغذیه ای حاوی مقادیر زیادی فیبر است و استفاده از آن برای سلامتی مفید است. میزان چربی و کلسترول آن صفر است. به علت بافت نرم و در عین حال فیبری بودن طرفدار زیادی دارد. هیچ افزودنی و ماده نگهدارنده ای هم به این ماده غذایی اضافه نمی شود. ناتا یا به صورت پای کرم پخته شده یا با شربت طعم دار سرو می شود. در بستنی، نوشیدنی ها، مخلوط میوه ها، نوشابه ها ترمیبی و سالادها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. رنگدانه های حاصله از M.purpureus برای استفاده به عنوان ماده غذایی افزودنی بسیار پایدار و مفید بوده و همچنین قارچ Monascus حاوی متابولیت های درمانی نیز است. هدف اصلی تولید یک مخلوط جدید غذایی با نام Monascus-nata می باشد که توسط تخمیر سلولز باکتریال M.purpureus تهیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.