مقاله نگرشی بر ویژگی فیلم های خوراکی بر پایه پلی ساکارید خارج سلولی کفیران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرشی بر ویژگی فیلم های خوراکی بر پایه پلی ساکارید خارج سلولی کفیران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرشی بر ویژگی فیلم های خوراکی بر پایه پلی ساکارید خارج سلولی کفیران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرشی بر ویژگی فیلم های خوراکی بر پایه پلی ساکارید خارج سلولی کفیران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرشی بر ویژگی فیلم های خوراکی بر پایه پلی ساکارید خارج سلولی کفیران :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف: در این مطالعه، امکان سنجی تولید و ویژگی های فیلم خوراکی حاصل از اگزوپلیساکارید کفیران استخراج شده از دانه های کفیر به منظور استفاده در صنایع مختلف غذایی و بسته بندی بررسی گردید. روش پژوهش: رفتار رئولوژیکی محلول فیلمساز، ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و حرارتی، نفوذپذیری به بخار آب و ریزساختار فیلم های شکل گرفته بر پایه کفیران مورد ارزیابی قرار گرفتند.نتایج و بحث: نتایج نشان داد که فیلم کفیران دارای ماهیت آبدوستی قوی و خواص مکانیکی ضعیفی است. استفاده از پلاستی سایزر گلیسرول در ترکیب محلول تشکیل دهنده فیلم با افزایش گرانروی آن طی رفتاری سودوپلاستیک سبب بهبود ویژگی های مکانیکی و نفوذپذیری فیلم به بخار آب می گردد. محتوای رطوبتی و فعالیت آبی فیلمها با افزایش غلظت گلیسرول افزایش مییابد. با این وجود، گلیسرول تاثیر معنی داری روی ضخامت فیلم کفیران ندارد، اما افزایش آن دمای انتقال شیشهای فیلمها را به دلیل برقراری ساختار مولکولی متراکمتر کاهش می دهد. نتیجه گیری کلی: به نظر می رسد، استفاده از این فیلم ها در آینده بتواند تحولی شگرف در عرصه صنایع بسته بندی و غذایی با محوریت عرضه محصولات تازه به بازار تولید را فراهم نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.