مقاله تأثیر استفاده از ایزوله پروتئین سویا و کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر استفاده از ایزوله پروتئین سویا و کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر استفاده از ایزوله پروتئین سویا و کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استفاده از ایزوله پروتئین سویا و کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر استفاده از ایزوله پروتئین سویا و کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
سس مایونز نوعی امولسیون روغن در آب است. این امولسیون روغن در آب توسط زرده تخم مرغ ایجاد می شود اما، امروزه با اثبات ارتباط مصرف کلسترول تخم مرغ و بیماری های قلبی- عروقی، موجب شده است که برخی مصرف کنندگان سس مایونز را به عنوان یک چاشنی حاوی تخم مرغ، یک ماده غذایی مضر برای سلامتی تلقی کنند. از این رو در این پژوهش امکان استفاده از صمغ کتیرا و ایزوله پروتئین سویا به عنوان جایگزین بخشی از زرده تخم مرغ در سس مایونز مورد مطالعه قرار گرفت. تیمار های آزمایش با ترکیب ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به منظور جایگزین نمودن بخشی از تخم مرغ موجود در مایونز، با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط اپتیمال مشخص و اثر جایگزینی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی مایونز بررسی گردید. مطابق نتایج حاصل با افزایش جایگزینی کتیرا و ایزوله پروتئین سویا، پایداری افزایش یافت. به طور کلی نمونه های حاوی کتیرا و ایزوله پروتئینی سویا از لحاظ خصوصیات بررسی شده از کیفیت قابل قبولی برخوردار بودند و بیش ترین امتیاز از نظر حسی به نمونه ۳ تعلق گرفت (۳۳% جایگزینی تخم مرغ با ایزوله پروتئین سویا و کتیرا). بنابراین با استفاده از غلظت مناسب کتیرا و ایزوله پروتئین سویا، می توان تخم مرغ مایونز را تا حد قابل توجهی کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.