مقاله تجزیه و تحلیل بافت میوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش های غیر تخریبی اکوستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل بافت میوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش های غیر تخریبی اکوستیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل بافت میوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش های غیر تخریبی اکوستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل بافت میوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش های غیر تخریبی اکوستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل بافت میوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش های غیر تخریبی اکوستیک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بافت متخلخل غلات (نظیر بیسکویت، ویفر، کراکر، رول های حلقه شده و نان های ترد) توسط دستگاه های صوتی با فرکانس پایین مورد مطالعه قرار گرفت و ویژگی های ساختاری و مکانیکی انها تخمین زده شد. بر اساس دامنه یک سیگنال نفوذ آکوستیک فرکانس بهینه از سیگنال های صوتی برای هر محصول انتخاب شد. نتایج حاصل از این روش در مقایسه با روش های ارزیابی سنتی از قدرت بیشتر برخوردار بود. هماهنگی زیادی بین نفوذ آکوستیک و نیروی مکانیکی اعمال شده مشاهده شد، بدین صورت که هرچه مقاومت محصول در برابر نیروی اعمال شده بیشتر باشد میزان نفوذ سیگنال آکوستیک کمتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.