مقاله جوانه گندم: از ضایعات آرد تا غنی کننده سلامتی بخش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جوانه گندم: از ضایعات آرد تا غنی کننده سلامتی بخش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جوانه گندم: از ضایعات آرد تا غنی کننده سلامتی بخش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جوانه گندم: از ضایعات آرد تا غنی کننده سلامتی بخش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جوانه گندم: از ضایعات آرد تا غنی کننده سلامتی بخش :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
جوانه گندم فراورده جنبی حاصل از آسیاب گندم است که در کشور ما اغلب به عنوان ضایعات کارخانه آرد محسوب شده و به مصرف خوراک دام میرسد، در حالی که این فراورده، منبعی غنی از ویتامینها، پروتئینها، فیبر رژیمی و مواد معدنی میباشد. از سوی دیگر به واسطه داشتن انواع آنتی اکسیدان، استرول و اسیدهای آمینه ضروری، اثرات سلامتی بخش فراوانی دارد. پروتئین جوانه گندم هم ردیف پروتئینهای حیوانی موثر بوده و غنی از هفده اسید آمینه به ویژه اسیدهای آمینه ضروری لایزین، متیونین و ترئونین، که در بسیاری از دانه های غله ای کمیابند، میباشد، از سوی دیگر، ویژگیهای عملکردی مطلوب پروتئین آن مانند فعالیت امولسیفایری، توانایی حفظ آب بالا، کف کنندگی و حلالیت بالا، آن را تبدیل به ترکیبی سودمند به منظور بهبود بافت و ویژگیهای رئولوژیکی فراوردههای مختلف نموده است. جوانه گندم با دارا بودن درصد بالایی ویتامین E، علاوه بر قدرت آنتی اکسیدانی طبیعی، در تنظیم فشار موثر است. مطابق پژوهشهای صورت گرفته، کاربرد آرد یا پروتئین جوانه گندم در فرمولاسیون فراورده های غذایی به عنوان ترکیب غنی کننده یا جایگزین، موجب تولید فراورده هایی با ارزش تغذیهای بالا شده و در عین حال خصوصیات حسی و رئولوژیکی محصول حفظ شده و یا بهبود یافته است. با توجه به مصرف فراوان فراورده های حاصل از غلات به ویژه در کشورهای در حال توسعه و نیز لزوم توجه اجتناب ناپذیر به ضایعات فراورده های کشاورزی، میتوان با غنی سازی فراورده های غذایی مختلف با آرد و پروتئین جوانه گندم، موجبات بهبود ارزش تغذیهای و ویژگیهای کیفی این فراورده ها را فراهم آورده و به این ترتیب فرهنگ مصرف پروتئینهای سودمند گیاهی را در بین اقشار مختلف گسترش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.