مقاله ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) ، یک افزودنی فرسودمند و مغزی برای بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) ، یک افزودنی فرسودمند و مغزی برای بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) ، یک افزودنی فرسودمند و مغزی برای بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) ، یک افزودنی فرسودمند و مغزی برای بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) ، یک افزودنی فرسودمند و مغزی برای بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: افزایش آگاهی عموم افراد جامعه سبب شده غذاهای فراسودمند مورد توجه قرار گیرند. اسپیرولینا یکی از نویدبخش ترین ریزجلبک ها می باشد که از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان بهترین راه حل برای فردا و همچنین به عنوان غذای برتر اعلام گردیده است. فواید و برتری این ریزجلبک نسبت به سایر منابع غذایی گیاهی و دیگر جلبک ها بسیار زیاد و قابل توجه می باشد. هدف از این پژوهش ارائه یک جمع بندی کامل در معرفی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان یک افزودنی سرشار از مواد غذایی برای غنی سازی فراورده های غذایی بخصوص میان وعده ها می باشد. روش پژوهش: در این مقاله مروری بر ارزش تغذیه ای دارویی و خصوصیات درمانی اسپیرولینا پلاتنسیس در بیماری های مختلف و همچنین کاربرد آن به عنوان یک مکمل غذایی و دارویی فراسودمند صورت پذیرفته است. نتایج و بحث: اسپیرولینا پلاتنسیس به صورت بالقوه منبع بزرگی از ترکیباتی است که می توانند جهت تولید مواد اولیه غذاهای عملگر استفاده شود. کاربرد اسپیرولینا پلاتنسیس و متابولیت های آن ها روند جالبی در بهبود ارزش فراورده های غذایی سالم ایجاد کرده است. اسپیرولینا غنی ترین افزودنی به لحاظ پروتئین، اسید پرب های ضروری مثل گامالینولنیک، ویتامین ها خصوصا ویتامین B12 و پیش ساز ویتامین A، مواد معدنی بخصوص آهن و کلسیم، رنگدانه ها بخصوص فایکوسیانین و سولفولیپیدها می باشد. نداشتن دیواره سلولی سلولزی باعث شده که جذب مواد مغذی آن بسیار راحت تر صورت گیرد. کم بودن میزان اسید نوکلئیک (کمتر از ۴%) اسپیرولینا، یکی دیگر از برتری های این ریزجلبک نسبت به سایر منابع پروتئینی مشابه می باشد. اسپیرولینا به دلیل داشتن اجزا و ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند فایکوسیانین، سلنیوم، کارتنوئیدها اسید چرب گامالینولنیک عامل دارویی بالقوه های جهت تیمار بیماری های القاشده به وسیله تنش اکسیداسیونی می باشد. نتیجه گیری کلی: فراوانی ترکیبات زیستی مهم در اسپیرولینا، فرصت های جدیدی را در تولید محصولات غذایی فراسودمند فراهم می کنند که در بین میان وعده های غذایی می توانند گزینه بسیار مناسبی برای غنی سازی با این ریزجلبک باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.