مقاله شناسایی غذاهای سنتی و دلایل کاهش مصرف آنها در شهر گناباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی غذاهای سنتی و دلایل کاهش مصرف آنها در شهر گناباد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی غذاهای سنتی و دلایل کاهش مصرف آنها در شهر گناباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی غذاهای سنتی و دلایل کاهش مصرف آنها در شهر گناباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی غذاهای سنتی و دلایل کاهش مصرف آنها در شهر گناباد :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف: با توجه به نقش بسیار مهم و اساسی تغذیه در سلامت جامعه و با توجه به .یژگی های غذاهای بومی، در صورت شناسایی این نوع غذاها و بررسی علمی آنها از نظر ترکیب و ارزش غذایی، می توان بسیاری از غذاهای بومی را بهینه سازی کرده و سپس آنها را در سطح جامعه ترویج نمود. با توجه به روی آوردن جامعه به غذاهای آماده و بی توجهی به غذاهای بومی منطقه این پژوهش به منظور شناسایی غذاهای بومی و دلایل عدم مصرف آنها در شهر گناباد انجام شد. روش پژوهش: این مطالعه یک پژوهش کیفی است که پس از شناسایی افراد صاحب نظر و انجام مصاحبه در اولین مرحله شناسایی انواع غذاهای بومی انجام و سپس دلایل عدم مصرف آنها در بین اقشار مختلف جامعه بررسی شد. نتایج و بحث: در این پژوهش ۹۷ نوع خوردنی و آشامیدنی بومی همراه با نوع و میزان مواد اولیه و روش پخت انها شناسایی گردید. رایج نبودن غذاهای بومی در جامعه (۸۲%) ، عدم آشنایی با طرز تهیه آنها (۷۸%) و عدم دسترسی به آنها (۷۱%) از علل اصلی عدم مصرف غذاهای بومی در جامعه پژوهش در بین افرادی که غذای بومی مصرف نمی کردند بود. نتیجه گیر: به طور کلی می توان از این تحقیق نتیجه گرفت که گسست نسلها و روی آوردن به مدرنیسم سبب به فراموشی سپردن آداب و رسوم سنتی و از جمله غذاهای بومی شده است. تلاش در جهت شناسایی و احیاء این نوع غذاها و از همه مهمتر اقدام جهت صنعتی شدن (تولید انبوه) برخی از این غذاها که هم دارای ارزش تغذیه ای بالا و هم دارای قابلیت های فنی از این لحاظ هستند، نه تنها به ارتباط بیشتر نسل ها کمک می کند بلکه عامل موثری در رونق صنعت توریسم و بهبود اقتصاد منطقه است. پیشنهاد می گردد پس از شناسایی غذاهای بومی و انجام اصلاحات از نظر کمیت و کیفیت در آنها و همچنین پس از بررسی وضعیت تغذیه ای موجود، نسبت به احیاء و ترویج غذاهای بومی همت گماشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.