مقاله عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در زندگی روزمره و صنعت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در زندگی روزمره و صنعت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در زندگی روزمره و صنعت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در زندگی روزمره و صنعت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در زندگی روزمره و صنعت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در کشور ما به دلیل عدم شناخت مزایا و ارزش های واقعی عسل مصرف مرا و قندهای مصنوعی به این غذای بهشتی ترجیح داده می شود . عسل دارای قندهای گلوکز و فروکتوز است که نسبت به ساکارز از قابلیت هضم راحت تر و انرژی بیشتری برخوردار است و در موادر نیاز فوری بدن به قند، خوردن عسل تجویز می شود. ارجحیت دیگر عسل دارا بودن قند فروکتوز است که قابلیت جذب دیرتری نسبت به ساکارز داشته و می توان آن را به عنوان یک میان وعده غذایی مناسب جهت جلوگیری از افت قند توصیه نمود. علاوه بر این عسل را به دلیل دارا بودن ترکیباتضدمیکروبی به عنوان یک شیرین کننده و نگهدارنده طبیعی در صنعت غذا به کار برد. با توجه به ارزش تغذیه ای بالای عسل از وظایف اصلی سازمان های سیاستگذار در امر تغذیه ارائه برنامه های غذایی مناسب به جامعه در راستای بهبود روش تغذیه روزانه است. به همین منظور باید برنامه های مرتبط در امر فرهنگ سازی در خصوص شرایط تولید، بسته بندی و مصرف عسل فراهم گردد. علاوه بر این به نظر می رسد جایگزین نمودن عسل به جای شیرین کننده های دیگر در صنعت غذایی اقدام مناسبی در صنعت غذایی کشورمان باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.