مقاله عنوان تاثیر نشاسته ذرت مومی بر روی خواص رئولوژیکی خمیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عنوان تاثیر نشاسته ذرت مومی بر روی خواص رئولوژیکی خمیر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عنوان تاثیر نشاسته ذرت مومی بر روی خواص رئولوژیکی خمیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عنوان تاثیر نشاسته ذرت مومی بر روی خواص رئولوژیکی خمیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عنوان تاثیر نشاسته ذرت مومی بر روی خواص رئولوژیکی خمیر :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف از پژوهش: در سال های اخیر استفاده از نشاسته ذرت WCS در بخشهای مختلف صنعت غذا به دلیل خواص و عملکرد مومی مطلوب روند رو به گسترشی داشته است. از این جهت این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر نشاسته ذرت مومی بر ویژگی های خمیر و کیفیت نان تافتون انجام شد. روش کار: ابتدا خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آرد شامل خاکستر ، اندازه ذرات، اسیدیته، مقدار پروتئین، گلوتن مرطوب، pH اندازه گیری شد. نشاسته ذرت مومی در سطوح ۳، ۵، ۷ و ۱۰ درصد (وزنی/وزنی) به آد گندم اضافه شد. رفتارهای رئولوژیکی خمیر با استفاده از دستگاه فارینوگراف بررسی شد. همچنین محتوای رطوبت و تست TPA و برش و نفوذ و بررسی ویژگی های حسی در روزهای ۱، ۲، ۳ و ۴ نگهداری انجام شدند. ویژگی های رنگ بعد از ۲۴ ساعت نگهداری ارزیابی شد. یافته ها: با افزایش نشاسته ذرت مومی زمان گسترش خمیر کاهش می یابد. به طور کلی در آردهای حاوی نشاسته ذرت مومی پایداری ویسکوزیته تا تیمار ۷% افزایش می یابد. در خمیرهای حاوی نشاسته ذرت مومی زمان سست شدن خمیر افزایش و میزان FQN کاهش می یابد. در طول دوره نگهداری (۴ روز) نان حاوی نشاسته ذرت مومی نرمتر و مرطوبتر باقی می ماند. نتایج ارزیابی حسی قابلیت پذیرش را برای نان حاوی نشاسته ذرت مومی نشان می دهند. به طور کلی می توان گفت افزودن نشاسته ذرت مومی به آرد گندم باعث افزایش پایداری خمیر، افزایش کیفیت و زم ان ماندگاری نان می شود و می تواند نقش مهمی در بهبود پذیرش حسی نان تافتون ایجاد نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.