مقاله غنی سازی نان بدون گلوتن با فیبر رژیمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی نان بدون گلوتن با فیبر رژیمی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی نان بدون گلوتن با فیبر رژیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی نان بدون گلوتن با فیبر رژیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی نان بدون گلوتن با فیبر رژیمی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
علاقه روز افزون به محصولات فاقد گلوتن (Gluten Free) به علت شیوع بیماری سلیاک در حال افزایش است. تنها راه درمان بیماری سلیاک استفاده از یک رژیم غذایی فاقد پروتئین های گروه پرولامین یا اصطلاحأ بدون گلوتن در تمام طول عمر بیمار است. شیوع متوسط این بیماری در حدود ۲-۱% از جمعیت جهان برآورده شده است. بنابراین، چالش عمده صنعت مواد غذایی توسعه محصولات GF با ارزش تغذیه ای بالا برای سلامتی است. در این زمینه نان به علت جایگاه بالای آن در رژیم غذایی بسیار حائز اهمیت است. در حال حاضر تولید نان های بدون گلوتن انجام می شود اما هنوز هم اکثر محصولات نان GF تجاری از کیفیت پایین تری نسبت به محصولات گندم برخوردارند. نقص عمده در اینگونه نان ها از نقطه نظر کیفی کیفیت پایین، بافت خشک و شکننده، عدم احساس طعم دهانی مطلوب ، رنگ ضعیف و دیگر نقصهای پس از پخت و از نقطه نظر تغذیه ای فرمولاسیون نان های GF بر پایه برنج از لحاظ ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر رژیمی فقیر هستند. غنی سازی محصولات پخته شده بدون گلوتن با فیبر رژیمی به علت رژیم غذایی خاص بیماران مبتلا به سلیاک و در نتیجه دریافت کم فیبر ، لازم به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.