مقاله فرهنگ سازی مصرف میان وعده های غذایی در دانش اموزان مدارس: راهکاری در جهت القای سبک زندگی سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرهنگ سازی مصرف میان وعده های غذایی در دانش اموزان مدارس: راهکاری در جهت القای سبک زندگی سالم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرهنگ سازی مصرف میان وعده های غذایی در دانش اموزان مدارس: راهکاری در جهت القای سبک زندگی سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرهنگ سازی مصرف میان وعده های غذایی در دانش اموزان مدارس: راهکاری در جهت القای سبک زندگی سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرهنگ سازی مصرف میان وعده های غذایی در دانش اموزان مدارس: راهکاری در جهت القای سبک زندگی سالم :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف: میوه و سبزیجات نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های مزمن دارند. در سال ۲۰۰۰، ۲/۷ میلیون مرگ در سراسر جهان را به مصرف ناکافی میوه و سبزیجات نسبت داده اند. مصرف میوه و سبزیجات با توجه به شکل گیری عادات غذایی در دوران کودکی و ادامه آن در بزرگسالی با اهمیت است. الگوهای تغذیه ای سالم در این دوران، موجب افزایش رشد کودک و توان بیشتر فعالیت های ذهنی شده و از بروز مشکلات متعددی جلوگیری می کند. از جمله عوامل تاثیرگذار بر الگوهای تغذیه ای، عوامل اجتماعی می باشد. هدف از این مطالعه تعیین الگوی مصرف میوه و سبزیجات در بین دانش آموزان مقاطع مختلف روستای اورامان تخت در سال ۱۳۹۰ و ارتباط آن با عوامل اجتماعی بود. روش انجام: این مطالعه توصیفی- مقطعی بر روی ۲۱۹ دانش آموز از مقاطع مختلف (ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان) انجام شد. دانش آموزان به صورت تصادفی انتخاب و اطلاعات از طریق مصاحبه حضوری و از طریق پرسشنامه جمع اوری شد. علاوه بر پرسشنامه دموگرافیک (سن، قد، و وزن، میزان فعالیت فیزیکی)، پرسشنامه بررسی میزان مصرف میوه و سبزیجات (به صورت ۲-۱، ۴-۳، ۷-۵ بار در هفته) برای افراد شرکت کننده در مطالعه تکمیل گردید. داده ها به صورت میانگین (انحراف معیار) یا فراوانی (درصد) ارائه شدند. نتایج: ۷۸/۳% از دانش آموزان ۷-۵ بار در هفته و ۴۳% از انها ۴-۳ بار در هفته به ترتیب میوه و سبزی مصرف می کردند. از نظر فعالیت فیزیکی، اکثریت دانش آموزان (۸۸/۶%) فعال بودند. ارتباط مثبت معنی داری بین میزان فعالیت فیزیکی و میزان مصرف میوه و سبزی مشاهده شد (۰/۰۳۶=p) . در حالیکه ارتباط معنی داری بین مقطع تحصیلی دانش آموزان و میزان مصرف میوه و سبزیجات مشاهده نشد (۰/۱۴۱=p). افزایش فعالیت فیزیکی دانش آموزان نیاز به دریافت غذا را افزایش می دهد. لذا فرهنگ سازی مصرف میان وعده های با ارزش از جمله میوه و سبزیجات و کاهش مصرف غذاهای آماده پرکالری و کم ارزش که منجر به تغییرات منفی در سبک زندگی شده است، ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.