مقاله بررسی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (Scanning Electron Microscope)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (Scanning Electron Microscope) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (Scanning Electron Microscope)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (Scanning Electron Microscope)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (Scanning Electron Microscope) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف: میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) یک ابزار تحلیلی است که وقتی بررسی اجمالی در ماده ای لازم باشد بکار می رود. SEM با کمک بمباران الکترونی تصاویر اجسامی به کوچکی ۱۰ نانومتر را برای مطالعه تهیه می کند. تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی چهارچوبی منطقی را برای توسعه شناخت مورفولوژی، درک واکنش ها و رفتار خودآرایی اجزای غذایی در مقیاس کوچک ایجاد می کند که این موضوع در ساختمانف رئولوژی و خصوصیات زیست فعالی مواد غذایی در مقیاس بزرگ اثر دارد. Spirulina platensis یکی از نویدبخش ترین ریزجلبک ها می باشد که از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان غذای برتر روی زمین و همچنین بهترین راه حل برای فردا اعلام گردیده است. هدف از این پژوهش بررسی ریزساختار ریزجلبک Spirulina platensis به کمک تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی می باشد. روش پژوهش: پودر ریزجلبک Spirulina platensis تحت خلاء و در نقطه بحرانی خشک گردید. سپس با ۳۰ نانومتر طلا/ پلادیوم پوشش داده شد و در حداکثر ولتاژ ۱۵kv با استفاده از میکروسکوپ الکترونی SEM مدل LEQ1450VP عکس برداری گردید. حداقل ۴ تصویر از بزرگنمایی ۱۰۰۰، ۲۰۰۰، ۳۰۰۰ و ۵۰۰۰ در چندین ناحیه مختلف از نمونه ها تهیه شد. نتایج و بحث: آزمایش میکروسکوپ الکترونی روبشی، اطلاعات کاملی درباره ساختمان ریزجلبک Spirulina platensis ارائه کرد. نتایج SEM نشان داد که Spirulina platensis به شکل ذرات رشته ای و گاهاً کروی دیده می شوند. رشته های اسپیرولینا بیشتر به شکل در هم تنیده دیده می شوند و در کنار هم ساختاری سه بعدی تقریبا کروی را تشکیل می دهند که این موضوع در تصویر با بزرگنمایی ۵۰۰۰ کاملا مشهود می باشد. در واقع می توان گفت رشته های اسپیرولینا به نوعی در هم آمیخته شده اند. این نوع تجمع در ساختار اسپیرولینا را می توان با میزان بالای پروتئین (۷۰-۶۰ درصد) در ترکیب شیمیایی مرتبط دانست. نتیجه گیری کلی: با کمک تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی می توان اطلاعات کاملی از مورفولوژی (شکل، اندازه، نحوه قرارگیری ذرات در سطح و در کنار هم) ریزجلبک Spirulina platensis بدست آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.