مقاله بررسی ویژگی های کاربردی کمپلکس کوالانسی پروتئین و پلی ساکارید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های کاربردی کمپلکس کوالانسی پروتئین و پلی ساکارید دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های کاربردی کمپلکس کوالانسی پروتئین و پلی ساکارید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های کاربردی کمپلکس کوالانسی پروتئین و پلی ساکارید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های کاربردی کمپلکس کوالانسی پروتئین و پلی ساکارید :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پروتئین ها و پلی ساکاریدها به عنوان دو جزء مهم در مواد غذایی هر کدام دارای ویژگی های کاربردی منحصر به فردی هستند که با کمپلکس این دو بیوپلیمر می توان به ساختاری جدید دست یافت که نه تنها ویژگی هر کدام از آن ها را داراست بلکه باعث ایجاد ویژگی های عملکردی متفاوتی از لحاظ رئولوژیکی، کشش سطحی و حلالیت می شود. ایجاد ویژگی های مطلوب توسط کمپلکس پروتئین و پلی ساکارید علاوه بر ماهییت فیزیکوشیمیایی پروتئین و پلی ساکارید به قدرت پیوند ایجاد شده بین آن ها نیز وابستگی شدیدی دارد. در میان پیوندهای ایجاد شده پیوندهای کوالانسی پیوندهای بسیار قوی، اختصاصی، غیر الکترواستاتیک و دائمی هستند که نسبت به تغییرات pH و قدرت یونی از پایداری بالایی برخوردار می باشند. این پایداری باعث بهبود ویژگی های کاربردی پروتئین و پلی ساکارید به ویژه در غذاهای اسیدی شده است. از جمله کاربردهای کمپلکس های پروتئین می توان به جایگزین چربی، بافت دهنده، امولسیفایر، بهبود فوم پذیری و تشکیل فیلم های خوراکی مورد استفاده قرار می گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.