مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن انگور با پیش تیمارهای اولتراسوند و اسمزی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن انگور با پیش تیمارهای اولتراسوند و اسمزی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن انگور با پیش تیمارهای اولتراسوند و اسمزی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن انگور با پیش تیمارهای اولتراسوند و اسمزی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرایند خشک کردن انگور با پیش تیمارهای اولتراسوند و اسمزی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
درخت انگور با نام علمی vinifera vitis از خانواده انگورسانان vitaceae است. مهمترین محصولی که هم اکنون از انگور تهیه و عرضه می گردد کشمش است. خشک کردن به روش های سنتی و صنعتی است. یکی از این روش ها ماکروویو است که بر خلاف سیستم های گرمایشی متداول، به دلیل نفوذ امواج مایکروویو به داخل مواد غذایی، حرارت در سرتاسر ماده غذایی انتشار می یابد. به همین دلیل در روش مایکرووویو سرعت انتقال گرما سریعتر از سایر روش های حرارتی است. روش دیگر خشک کردن، خشک کردن به طریقه اسمزی در این فرایند، آب موجود در ماده غذایی با بکارگیری دمای پایین، حذف شده و بنابراین حداقل تخریب مواد مغذی، رخ خواهد داد. فرایند فوق توسط محققین زیادی در جهت کاهش مصرف انرژی و بهبود کیفیت فراورده مورد مطالعه قرار گرفته است. علاوه بر این، بکارگیری تیمار فوق، از واکنش قهوه ای شدن آنزیمی جلوگیری کرده و در نتیجه رنگ و طعم طبیعی محصول، در طی خشک کردن حفظ خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.