مقاله بهینه سازی فرمولاسیون و تولید بن بن رژیمی با استفاده از جایگزینی ساکارز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرمولاسیون و تولید بن بن رژیمی با استفاده از جایگزینی ساکارز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرمولاسیون و تولید بن بن رژیمی با استفاده از جایگزینی ساکارز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرمولاسیون و تولید بن بن رژیمی با استفاده از جایگزینی ساکارز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرمولاسیون و تولید بن بن رژیمی با استفاده از جایگزینی ساکارز :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
مصرف فراورده های شیرین در طول بش از ۳۰۰ سال اخیر همواره سیر صعودی داشته است. شگر (ساکاروز) به عنوان مهمترین جزء اصلی موجود در فراورده های شیرین مطرح می باشد که از عوارض مصرف آن می توان به افزایش ناگهانی و نامطلوب قند خود، دیابت و چاقی اشاره نمود. در این تحقیق سعی بر آن بود که با حذف کامل گلوکز و قسمتی از ساکارز و جایگزینی ان با شیرین کننده های طبیعی نوعی آبنبات سخت رژیمی تولید شود. بدین منظور از مالتودکسترین به عنوان پایه به همراه شیرین کننده های (استویا، ایزومالت و سوکرالوز) استفاده شد و ۶ فرمول مختلف تولید شده و سپس آزمون های مختلف (رطوبت، قند، سختی و حسی) بر روی فرمولاسیون های مختلف انجام شدو مشخص شد مالتودکسترین با توجه به خاصیت آبدوستی که دارد باعث افزایش رطوبت و کاهش سایر پارامترها می شود و از طرفی می تواند مشکل شکرک زدن نمونه ها را در طی زمان نگهداری رفع نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.