مقاله بهینه سازی محیط کشت غیرپیوسته جهت افزایش راندمان تولید بیولوژیکی اسید لاکتیک با استفاده از روش آماری تاگوچی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی محیط کشت غیرپیوسته جهت افزایش راندمان تولید بیولوژیکی اسید لاکتیک با استفاده از روش آماری تاگوچی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی محیط کشت غیرپیوسته جهت افزایش راندمان تولید بیولوژیکی اسید لاکتیک با استفاده از روش آماری تاگوچی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی محیط کشت غیرپیوسته جهت افزایش راندمان تولید بیولوژیکی اسید لاکتیک با استفاده از روش آماری تاگوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی محیط کشت غیرپیوسته جهت افزایش راندمان تولید بیولوژیکی اسید لاکتیک با استفاده از روش آماری تاگوچی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش تولید (+)L- اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر پروتئین گیری شده توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی زیر گروه کازئی مورد مطالعه قرار گرفته است. به منظور بهینه سازی شرایط فرایند تولید اسید لاکتیک از یک طراحی آزمایشگاهیی به نام روش تاگوچی استفاده شده است در این روش اثر چهار متغییر به ترتیب میزان مایه تلقیح، سولفات منیزیم، گلوکز و سولفات منگنز ارزیابی شده است. با استفاده از روش آمار تاگوچی به منظور کاهش تعداد آزمایش ها طراحی آزمایشات صورت گرفت و نرم افزار تعداد ۱۶ آزمایش را پیشنهاد داد. شرایط بهینه انجام آزمایش جهت بدست آوردن بیشترین غلظت اسید لاکتیک توسط نرم افزار ارائه شد. شرایط بهینه در دمایی ۳۷ درجه سانتی گراد و سرعت همزدن ۱۷۰ دور در دقیقه، برای پارامترهای میزان مایه تلقیح، سولفات منیزیم، گلوکز و سولفات منگنز برای دستیابی به بیشینه غلظت اسید لاکتیک معادل با ۲۳/۰۳۸ گرم بر لیتر به ترتیب برابر با ۸ درصد، ۰/۲۵ گرم بر لیتر، ۲۵ گرم بر لیتر و ۰/۰۵ گرم بر لیتر به دست امد. تحلیل آماری فرایند به این روش نشان داد که مایه تلقیح بیشترین و سولفات منیزیم کمترین تاثیر را در تولید اسید لاکتیک دارد. یپس تولید اسید لاکتیک با شرایط بهینه در آزمایشگاه انجام شد. میزان تولید محصول در این شرایط در مدت ۴۸ ساعت برابر با ۲۲/۹ گرم بر لیتر بود که ۹۹ درصد با مقدار پیش بینی شده توسط نرم افزار مطابقت داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.