مقاله پذیرش و رضایت والدین و دانش آموزان در مورد مداخله تغذیه ای مدرسه محور در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پذیرش و رضایت والدین و دانش آموزان در مورد مداخله تغذیه ای مدرسه محور در ایران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پذیرش و رضایت والدین و دانش آموزان در مورد مداخله تغذیه ای مدرسه محور در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پذیرش و رضایت والدین و دانش آموزان در مورد مداخله تغذیه ای مدرسه محور در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پذیرش و رضایت والدین و دانش آموزان در مورد مداخله تغذیه ای مدرسه محور در ایران :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
مقدمه و هدف:میان وعده ها نقش مهمی در ارتقاء سلامت و بهبود وضع تغذیه کودکان ایفا میکنند. مدارس مکان مناسبی جهت ترویج اصولتغذیه سالم بین دانش آموزان هستند. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر اجرای مداخله مدرسه محور بر میزان پذیرش و رضایتوالدین و دانش آموزان پس از ارائه میان وعده های غذایی سالم و گرم بود.مواد و روشها:%۶۸/ ۹۱ انجام شد. دانش آموزان مقطع ابتدایی ( ۱۱۲۰ نفر، ۸۳ این مطالعه در مدارس شهر اصفهان در سال تحصیلی ۹۲مونث، پایه اول تا سوم) بهمراه یک نفر از والدین خود در این مطالعه شرکت کردند. مطالعه شامل ۳ فاز مجزا از قبیل انتخابمدارس، انتخاب مراکز پخت غذا و اجرا (شامل دو مرحله: اخذ سفارش، توزیع غذا) بود. در این مطالعه، غذاهای گرم خانگی وسنتی و غذاهای آماده سالم منطبق با ترجیحات غذایی کودکان فراهم شد. پذیرش و رضایت والدین و دانش آموزان از طریقپرسشنامه خودساخته توسط محقق قبل و بعد از مداخله در حدود یک سوم از دانش آموزانی که میان وعده ها را سفارش دادهبودند، ارزیابی گردید.یافته ها:اکثر دانش آموزان معمولا میان وعده ها را در زنگ تفریح استفاده کردند. میزان رضایت از میان وعده های توزیع شده در۴۵ %) و پسران، ته چین / ۶۳ % برآورد گردید. بیشترین غذای مورد علاقه دختران، آش رشته ( ۱ / ۹۸ و در پسران ۶ / دختران ۸۳۶ %) بود در حالیکه کمترین استقبال از لوبیای گرم (توسط دختران) و آش جو (توسط پسران) صورت گرفت. بیش از /۸)۶۶ %) میزان قیمت میان وعده ها ی ارائه شده را مناسب دانستند. / نیمی از والدین ( ۷نتیجه گیری:یافته های حاصل از این مطالعه نشان می دهد که مداخلات مدرسه محور در صورتیکه با حمایت والدین و مدیران مدارسهمراه باشند میتوانند بعنوان رویکردی مناسب جهت ترویج تغذیه سالم از اوان کودکی استفاده شوند. چنین مداخلاتی درپیشگیری از نهادینه شدن عادات نادرست غذایی در کودکان و نوجوانان موثر خواهند بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.