مقاله پنیر فراسودمند به عنوان یک میان وعده مفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پنیر فراسودمند به عنوان یک میان وعده مفید دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پنیر فراسودمند به عنوان یک میان وعده مفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پنیر فراسودمند به عنوان یک میان وعده مفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پنیر فراسودمند به عنوان یک میان وعده مفید :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
باکتری های پروبیوتیک میکروارگانیسم های زنده ای هستند که پس از مصرف در روده ساکن شده و اثرات مفیدی بر سلامتی انسان بر جای می گذارند. فراورده های تخمیری از جمله پنیر بهترین حامل باکتری های پروبیوتیک محسوب می شوند. وجود چربی در پنیر و شبکه جامد آن شاید عامل مهم در افزایش طول عمر باکتری ها در پنیر یا بدن انسان باشد. هدف از این پژوهش افزایش قابلیت زیستی باکتری های پروبیوتیک در بدن و بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر می باشد. برای این منظور از روش میکروکپسوله کردن توسط آلژینات سدیم و از باکتری لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان پروبیوتیک در پنیر سفید ایرانی فراپالایش استفاده شد. نتایج نشان داد که باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی به هر دو فرم آزاد و کپسوله با موفقیت در پنیر سفید ایرانی فراپالایش استفاده شده بدون اینکه اثرات نامطلوبی بر کیفیت پنیر داشته باشد. همچنین احتمال کاهش تعداد پروبیوتیک ها در فرم کپسوله شده وجود دارد که در نتیجه نفوذ نمک به داخل کپسول و تجزیه آهسته میکروکپسول ها در طی رسیدن پنیر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.