مقاله تاثیر استفاده از شیر خشک و پودر آب پنیر به منظور افزایش ارزش غذایی بر ویژگی های کیفی اسنک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر استفاده از شیر خشک و پودر آب پنیر به منظور افزایش ارزش غذایی بر ویژگی های کیفی اسنک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از شیر خشک و پودر آب پنیر به منظور افزایش ارزش غذایی بر ویژگی های کیفی اسنک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از شیر خشک و پودر آب پنیر به منظور افزایش ارزش غذایی بر ویژگی های کیفی اسنک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از شیر خشک و پودر آب پنیر به منظور افزایش ارزش غذایی بر ویژگی های کیفی اسنک :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
شیر و مشتقات آن همواره در تامین کلسیم، پروتیین، اسیدهای امینه ضروری و ویتامین های مورد نیاز انسان نقش بسزایی داشته اند. لذا از شیر در غنی سازی بسیاری محصولات بر پایه غلات استفاده شده اند. در این تحقیق به بررسی ویژگی های اسنک غنی شده با شیر خشک کم چرب و پودر آب پنیر با نمونه کنترل که در شرایط یکسان تولید شدند پرداخته شد. از۹۰% آرد گندم نرم و ۱۰% نشاسته گندم برای تهیه پلت کنترل و نمونه های غنی شده با افزودن ۱۵% شیر خشک و ۱۵% آب پنیر درون یک اکسترودر تک مارپیچی استفاده شد. رطوبت نهایی پلت تولید شده ۷% بود. پلت ها درون روغن داغ در دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد حجیم شدند. سپس دانسیته حجمی، رنگ، بافت، جذب روغن و ارزیابی حسی محصول بررسی شد. دانسیته نمونه حاوی آب پنیر< شیر خشک< کنترل، سفتی بافت نمونه کنترل> شیرخشک>آب پنیر بود. روشنایی رنگ نمونه کنترل>آب پنیر> شیر خشک، قرمزی نمونه کنترل= نمونه شیر خشک < آب پنیر، زردی نمونه کنترل= شیرخشک> آب پنیر بود. جذب روغن نمونه کنترل به طور معنی داری از سایر نمونه ها کمتر بود و نمونه حاوی شیرخشک و آب پنیر جذب روغن مشابهی داشتند. استفاده از آب پنیر و شیر خشک در شرایط این آزمایش منجر به کیفیت بهتر محصول شد. اما برای کاهش جذب روغن در این محصولات بایستی راهکارهایی یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.