مقاله بررسی اثرمقادیرمختلف سولفیت برکاهش تشکیل ترکیبات سرطانزا درکارامل نوشابه گازدار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرمقادیرمختلف سولفیت برکاهش تشکیل ترکیبات سرطانزا درکارامل نوشابه گازدار دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرمقادیرمختلف سولفیت برکاهش تشکیل ترکیبات سرطانزا درکارامل نوشابه گازدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرمقادیرمختلف سولفیت برکاهش تشکیل ترکیبات سرطانزا درکارامل نوشابه گازدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرمقادیرمختلف سولفیت برکاهش تشکیل ترکیبات سرطانزا درکارامل نوشابه گازدار :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
هدف: هدف پژوهش بررسی نقش سولفیت در کاهش سمیت و تولید (۵)۴ متیل ایمیدازول ماده کارسینوژنیک (سمی) در کارامل ها میباشد. بررسی هایی روی سمیت رنگ کارامل انجام گرفته است. به عنوان مثال، رنگ کارامل دسته III تجاری موتاسیون زا در مقابل Salmonella Typhimurium TA 100 بوده است. موتاسیون زایی دسته III توسط آزمایش میکرو هسته نیز مشاهده شده است. همچنین بررسی ها با استفاده از موش های آزمایشگاهی نشان دادند که دسته IV در وزن بدن ۱۰g/kg سمی یا کارسینوژنیک نبوده است. از آنجا که کارامل دسته های I و II معمولاً برای نوشیدنی های الکلی استفاده می شوند و از دو دسته باقی مانده یعنی دسته III و IV دسته III سمی بوده دسته IV به طور گسترده در نوشیدنی ها و نوشابه های گازدار استفاده می شود. این مسئله مطرح گردید که نقش سولفیت در کاهش سمیت واثر کارسینوژنیک درکارامل های دسته IV متشکل از سولفیت و آمونیوم چه می تواند باشد. آیا می توان رابطه ای یافت تا این سمیت و اثر کارسینوژنیکی کاهش یابد روش پژوهش: روش پژوهش آنالیز ۴-MI با استفاده از کروماتوگرافی مایع در ۴۰۰ درجه سلسیوس با گاز نیتروژن انجام گرفت. داده ها در مدل نظارت واکنش های چندگانه (MRM) بدست آمدند. منحنی کالیبراسیون استاندارد در غلظت های ۰/۲۵ف ۰/۵، ۱، ۰، ۵، ۱۰ Mg/ml با رقیق کردن محلول استاندارد با آب، آماده شد کارایی بازیابی ۴-MI با استفاده از محلول های آبی ۱۰Mg/MI مورد بررسی قرار گرفت. نتایج و بحث: در چهار دسته رنگ کارامل بر مبنای کاربرد تولیدی و واکنش دهنده های استفاده شده دسته IV بیشتر در نوشابه ها استفاده می شود. بنابراین سیستم دسته IV برای بررسی تشکیل ۴-MI در رنگ کارامل در بررسی های امروزی مورد استفاده قرار گرفته است. افزودن سولفیت بیشتر ۰/۲m تشکیل ۴-MI را در گروه I کاهش داد. مخصوصاً افزودن ۰/۵m سولفیت، تشکیل ۴-MI را تا حدود ۷۵% کاهش داد. نتیجه گیری کلی: نتایج این بررسی نشان می دهد که سولفیت نقش مهمی در تشکیل ۴-MI در رنگ کارامل ایفا می کند و افزودن سولفیت به مقدار مناسب، تشکیل ۴-MI را بدون از دست دادن طعم و رنگ کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.