مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
رادیکال های آزاد در سامانه های بیولوژیکی و زیستی باعث بروز بسیاری از بیماری ها خصوصا سرطان می شود. امروزه تحقیقات مختلفی جهت شناسایی آنتی اکسیدان های طبیعی برای حفظ مواد غذایی در برابر رادیکال های آزاد صورت گرفته است. چای کوهی از خانواده نعناعیان است و سرشار از متابولیت های ثانویه با خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار زیادی نظیر فلاونوئیدهاف کوئینن ها، اسیدهای فنولیک و دی ترپن ها می باشد. در این پژوهش بهینه سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی گیاه چای کوهی توسط فناوری اولتراسوند در ۳ فاکتور و ۳ سطح که شامل ۱۷ آزمون است به کمک روش سطح پاسخ انجام شد. برای بهینه سازی فرایند در آزمون ها ۳ فاکتور زمان (۱۲/۵، ۷/۵، ۲/۵) دقیقه ، نسبت به حلال ۱ به (۳۰/۵۰، ۱۰) میلی گرم بر میلی لیتر و شدت صوت (۱۰۰، ۷۰، ۴۰) درصد مورد بررسی قرار گرفت. هدف از این پزوهش تعیین بیشینه میزان ترکیبات فنولی کل بود. نتایج حاصل از آنالیز آماری جهت تعیین حالت بهینه آزمون حاکی از آن بود که شرایط بهینه ، زمان ۱۲/۲۷ دقیقه، نسبت به حلال ۱ به ۴۸/۷۸ میلی گرم بر میلی لیتر و شدت صوت ۹۸/۹۹ درصد می باشد. میزان ترکیبات فنولی کل در نقطه بهینه ۷/۹۵ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر عصاره گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.