مقاله بررسی اسید فیتیک به عنوان یک عامل ضد تغذیه ای در غلات و حبوبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اسید فیتیک به عنوان یک عامل ضد تغذیه ای در غلات و حبوبات دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اسید فیتیک به عنوان یک عامل ضد تغذیه ای در غلات و حبوبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اسید فیتیک به عنوان یک عامل ضد تغذیه ای در غلات و حبوبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اسید فیتیک به عنوان یک عامل ضد تغذیه ای در غلات و حبوبات :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
غلات از اصلی ترین غذاهای مورد استفاده جوامع بشری است که به دلیل دارا بودن ترکیبات بسیار مفیدی مانند املاح، فیبرهای رژیمی، ویتامین ها و اسیدهای آمینه، به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر ترکیبات مهم و مغذی ذکر شده غلات دارای مقادیر بالایی از اسید فیتیک نیز می باشد. این ترکیب در بدن با برخی ترکیبات مانند کاتیون های دو و سه ظرفیتی و اسیدهای آمینه، تشکیل کمپلکس های نامحلول داده و مانع جذب آنها می گردد. با توجه به اینکه وجود مقادیر بالای فیتات در مواد غذایی پر مخاطره است روش های مختلقی جهت کاهش آن در غلاتپیشنهاد شده است. که تمام این روش ها بر پایه فعال سازی آنزیم فیتاز می باشد. در این تحقیق چگونگی اثر اسید فیتیک بر کاهش دسترسی املاح و پروتوئین غلات بررسی شد. همچنین شرایط مناسب جهت فعالیت آنزیم فیتاز و مکانیسم تاثیر آن بر اسید فیتیک بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.