مقاله ارزیابی توان اکولوژیک با تأکید بر توسعه اکوتوریسم متمرکز با استفاده از تصمیم گیری چند معیاره به کمک GIS (مطالعه موردی: حوزه آبریز آبسرده-شهرستان بروجرد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی توان اکولوژیک با تأکید بر توسعه اکوتوریسم متمرکز با استفاده از تصمیم گیری چند معیاره به کمک GIS (مطالعه موردی: حوزه آبریز آبسرده-شهرستان بروجرد) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی توان اکولوژیک با تأکید بر توسعه اکوتوریسم متمرکز با استفاده از تصمیم گیری چند معیاره به کمک GIS (مطالعه موردی: حوزه آبریز آبسرده-شهرستان بروجرد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی توان اکولوژیک با تأکید بر توسعه اکوتوریسم متمرکز با استفاده از تصمیم گیری چند معیاره به کمک GIS (مطالعه موردی: حوزه آبریز آبسرده-شهرستان بروجرد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی توان اکولوژیک با تأکید بر توسعه اکوتوریسم متمرکز با استفاده از تصمیم گیری چند معیاره به کمک GIS (مطالعه موردی: حوزه آبریز آبسرده-شهرستان بروجرد) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
امایش سرزمین مطالعه همزمان ظرف و مظروف سرزمین و چگونگی ارتباطات منطقی آنها و نیز چگونگی تاثیرگذاری این دو بر یکدیگر در فرآیندی تاریخی و جغرافیایی است و هدف شناسایی روند و نحوه شکل گیری ارتباطات میان انسان و فعالیت هایش (مظروف) و فضای دربرگیرنده آن (ظرف) را دنبال می کند، فضایی که بر اثر فعالیت های انسان همواره در حال تحول و دگرگونی است. در این تحقیق به منظور کاهش تخریب و پایداری منابع منطقه، ارزیابی توان اکولوژیک برای استفاده چندمنظوره با کابرد روش های تصمیم گیری چندمعیاره و فناوری سامانه اطلاعات جغرافیایی در حوزه آبخیز آبسرده شهرستان بروجرد در سطحی حدود ۱۹۰۰۰ هکتار انجام گرفت. از بین ۹ کاربری موجود در منطقه چهار کاربری ممکن شامل اکوتوریسم، زنبورداری، جنگلکاری با صنوبر (زراعت چوب)، آبزی پروری به صورت مجزا ارزیابی شدند. بعد از طی مراحل ارزیابی توان اکولوژیک منطقه با هدف تعیین توان واقعی منطقه به انجام مراحل اصول آمایش سرزمین در طراحی کاربری برای منطقه مورد مطالعه پرداختیم. معیارها و زیرمعیارهای تاثیرگذار در هر کاربری بر اساس مرور منابع و نظر کارشناسان انتخاب شدند. نقشه رقومی زیرمعیارها با کاربرد داده های موجود تهیه و وزن معیارها و زیرمعیارها با استفاده از نظر متخصصان در قالب روش تحلیل سلسله مراتبی تعیین شد. نقشه اولویت هر کاربری با استفاده از روش ترکیب خطی-وزنی (روش مجموع ساده وزین) بر پایه سیستم اطلاعات جغرافیایی تولید شد. بعد از انجام این مراحل نتیجه به این صورت قابل مشاهده بود که اثر گذارترین شاخص ها در هر کاربری و همچنین مناسب ترین مناطق برای هر کاربری مشخص شد. همچنین برای هر کاربری نیز درجات مختلف توان آن کاربری را در محدوده هایی از منطقه مورد نظر نشان داده شده. به علاوه نتایج بانگر این مطلب هستند که به طور کلی در منطقه مورد مطالعه استفاده فعلی از اراضی بر اساس معیارهای اکولوژیک نیست که موجب تخریب شدید آنها شده است. نتایج نشان می دهد که کاربری های مختلف به صورت مجزا یا همراه می توانند در منطقه مورد مطالعه وجود داشته باشند که باعث کاهش وابستگی به یک کاربری خاص و در نتیجه پایداری منابع اکولوژیک منطقه می شود. این مطالعه امکان تلفیق روش های تصمیم گیری چندمعیاره و فناوری سیستم اطلاعات جغرافیایی را برای ارزیابی توان اکولوژیک اراضی یک منطقه را ثابت نمود. همچنین این روش چارچوب مناسبی از نظر زمان، هزینه، ودقت را برای ارزیابی و برنامه ریزی اینگونه مناطق را فراهم می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.