مقاله بررسی الگوی مصرف غذایی (روغن و نوشابه های گازدار) در جمعیت بالای ۳۰ سال روستایی شهرستان چناران در سال ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی الگوی مصرف غذایی (روغن و نوشابه های گازدار) در جمعیت بالای ۳۰ سال روستایی شهرستان چناران در سال ۱۳۹۰ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی الگوی مصرف غذایی (روغن و نوشابه های گازدار) در جمعیت بالای ۳۰ سال روستایی شهرستان چناران در سال ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی الگوی مصرف غذایی (روغن و نوشابه های گازدار) در جمعیت بالای ۳۰ سال روستایی شهرستان چناران در سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی الگوی مصرف غذایی (روغن و نوشابه های گازدار) در جمعیت بالای ۳۰ سال روستایی شهرستان چناران در سال ۱۳۹۰ :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
مقدمه: هدف از این مطالعه مشخص کردن بررسی الگوی مصرف غذایی (روغن و نوشابه های گازدار) در جمعیت بالای ۳۰ سال روستایی شهرستان چناران بوده است. مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی- توصیفی، بر اساس جمعیت بالای ۳۰ سال روستایی شهرستان، تعداد ۵۴۸ زن و مرد بالای ۳۰ سال روستایی به صورت تصادفی در یک بازه زمانی یک هفته ای به خانه بهداشت مراجعه نمودند. از نظر الگوی مصرف روغن و همچنین نوشابه های گازدار ارزیابی گردیدند. اطلاعات زمینه ای از طریق تکمیل پرسشنامه در خانه بهداشت جمع آوری شده و سپس داده ها از طریق نرم افزار SPSS (ورژن ۱۱) انالیز و تجزیه و تحلیل گردیدند. یافته ها: از ۵۴۸ فرد مورد بررسی ۵۹% از روغن نباتی جامد، ۱۰% از کره حیوانی، ۲۲/۵ % از روغن نباتی مایع و ۸/۵% از پیه و دنبه استفاده می نمودند و نوع روغن مصرفی برای پخت و پز به این صورت نشان داده شد: ۵۱/۵% روغن نباتی جامد، ۲/۵% کره حیوانی، ۲۴/۵ % روغن نباتی مایع، ۱۶/۵% روغن مایع مخصوص سرخ کردنی و ۵/۵% از پیه و دنبه. در خصوص مصرف نوشابه های گازدار میانگین مصرف ۱/۴۵ بار در هفته گزارش شد. نتیجه گیری: بر اساس نتایج این تحقیق و پایین بودن میزان مصرف روغن های کم ضرر و بالا بودن مصرف نوشابه های گازدار، وجود برنامه های آموزشی تغذیه ای و همچنین فرهنگ سازی غذایی بر پایه اصل تغذیه با تاکید بر غذاهای بوم و سنتی را جهت کاهش و یا مهار آن الزامی می نمایاند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.