مقاله بررسی شرایط تغییر اقلیم با کمک پیش بینی مقادیر دمای میانگین با استفاده از روش SARIMA (مطالعه موردی: شهر نیشابور)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شرایط تغییر اقلیم با کمک پیش بینی مقادیر دمای میانگین با استفاده از روش SARIMA (مطالعه موردی: شهر نیشابور) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شرایط تغییر اقلیم با کمک پیش بینی مقادیر دمای میانگین با استفاده از روش SARIMA (مطالعه موردی: شهر نیشابور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شرایط تغییر اقلیم با کمک پیش بینی مقادیر دمای میانگین با استفاده از روش SARIMA (مطالعه موردی: شهر نیشابور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شرایط تغییر اقلیم با کمک پیش بینی مقادیر دمای میانگین با استفاده از روش SARIMA (مطالعه موردی: شهر نیشابور) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
لزوم برنامه ریزی مدون و با دقت بالا برای دستیابی به بالاترین راندمان ها در زمینه های مختلف وابسته به اقلیم از جمله بیمه محصولات کشاورزی، اهمیت پیش بینی مقادیر متغیرهای اقلیمی را دو چندان می کند. از میان متغیرهای اقلیمی مؤثر بر فعالیت های کشاورزی، دما بدلیل تأثیر مستقیم بر تبخیر و تعرق و نیاز آبی گیاه و سهولت اندازهگیری آن، از اهمیت بیشتری برخوردار است. در این پژوهش به منظور تعیین شرایط تغییر اقلیم، پیش بینی که از قوانین حاکم بر سری های زمانی کمک می گیرد، استفاده ،SARIMA متغیر دمای میانگین ماهانه از تکنیک شد. از داده های آمار متوسط درجه حرارت ماهانه ایستگاه سینوپتیک نیشابور در استان خراسان رضوی طی سال های ۱۹۹۱-۲۰۱۰ استفاده نمود و بر اساس نمودارهایخ ودهمبستگی خود همبستگی جزئی و بررسی تمام الگوهای احتمالی به لحاظ ملاک کمترین خطا و حداکثر درستنمایی بهترین الگو برای شبیه سازیم اهانه در دوره آماری ۱۹۹۱-۲۰۱۰ میلادی با کمک نرم افزار R در ایستگاه مذکور بدست آمد. سپس پیش بینی برای دوره زمانی ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ میلادی انجام پذیرفت. بر اساس نتایج مدلسازی و پیش بینی، داده های دما نشان داد در سطح ۵ % تغییرات این متغیر معنی دار می باشد. پیش بینی این متغیر نشان داد این متغیر با افزایش یک درجه ای در دوره همراه است. بر این اساس لزوم برنامه ریزی مناسب با کمک تمامی عوامل تأثیرگذار بر – زمانی ۱۰ ساله(۲۰۱۰-۲۰۲۰) رشد و عملکرد گیاه با وجود شرایط تغییر اقلیم که با دما رابطه مستقیم دارد باید مورد توجه برنامه ریزان بخش های مختلف بویژه کشاورزی قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.