مقاله برچسب گذاری در فرآورده های لبنی و نقش آن در ارتقاء آگاهی و سلامت مصرف کنندگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برچسب گذاری در فرآورده های لبنی و نقش آن در ارتقاء آگاهی و سلامت مصرف کنندگان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برچسب گذاری در فرآورده های لبنی و نقش آن در ارتقاء آگاهی و سلامت مصرف کنندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برچسب گذاری در فرآورده های لبنی و نقش آن در ارتقاء آگاهی و سلامت مصرف کنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برچسب گذاری در فرآورده های لبنی و نقش آن در ارتقاء آگاهی و سلامت مصرف کنندگان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این مطالعه با هدف تعیین آگاهی و عملکرد مصرف کنندگان در مورد برچسبهای مواد غذایی درشهرهای مختلف استان مازندران انجام شده است. در این پروژه، ۱۰۰ نفر بطور تصادفی از فروشگاه های شهرهای مختلف استان مازندران انتخاب شدند. نتایج نشان داد که محدوده سنی اکثریت مصاحبه شوندگان در رده سنی ۴۰-۲۵ سال قرار داشتند. ۸۹% از افراد دارای مدرک دیپلم و بالاتر از آن بودند. پرسشنامه ای که افراد بر اساس آن مصاحبه میشدند شامل اطلاعاتی در خصوص میزان توجه و آشنایی ممیزی شوندگان در هنگام خرید فرآورده های لبنی به برخی اطلاعات مندرج بر روی لیبل بود. نتایج این مطالعه نشان داد سطح آگاهی مردم در ارتباط با اطلاعات موجود بر روی برچسبهای مواد غذایی بسیار پایین است و با توجه به تأثیر بالای آگاهی بر عملکرد تغذیه ای افراد آموزش تغذیه طولانی مدت، به علاوه آموزش تفسیر اطلاعات درج شده بر روی برچسبهای مواد غذایی و اهمیت استفاده از آن به منظور انتخاب صحیح مواد غذایی در جهت کاهش ابتلا به بیماری های تغذیه ای ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.