مقاله بررسی اثر ترکیبات و شرایط فرآوری بر کیفیت پنیر پروسس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر ترکیبات و شرایط فرآوری بر کیفیت پنیر پروسس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر ترکیبات و شرایط فرآوری بر کیفیت پنیر پروسس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ترکیبات و شرایط فرآوری بر کیفیت پنیر پروسس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر ترکیبات و شرایط فرآوری بر کیفیت پنیر پروسس :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
پنیرپروسس در اثر خردکردن، مخلوط نمودن یک یا بیش از یک پنیرمعمولی همراه با سایر اجزاء لبنی یا غیرلبنی و سپس تبدیل به یک مخلوط ذوب شده هموژن با استفاده از حرارت، اعمال برش و نمکهای امولسیون کننده تولید میگردد. موادی که در تهیه ی پنیر پروسس مورد استفاده قرار میگیرند به دو دسته ی اصلی ترکیبات ساختاری و افزودنی تقسیم میشوند.ترکیبات ساختاری شامل پنیر طبیعی و نمکهای امولسیون کننده(نمکهای فسفات و سیترات) میباشد. افزودنیهایی که در فرمولاسیون پنیر پروسس کاربرد دارند شامل خامه، کره و روغن کره (به عنوان افزودنی اصلی) و پایدار کننده، طعم دهنده، رنگ، صمغ و نگهدارنده به عنوان افزودنی اختیاری میباشد. عوامل موثر بر کیفیت پنیر پروسس شامل رطوبت ، PH ، میزان کلسیم کل، کازئین دست نخورده، میزان لاکتوز، مقدار آب پنیر، نمک امولسیون کننده، نوع پنیر بکار رفته در تولید پنیر پروسس و شرایط فرآوری مخلوط میباشد.هدف از انجام مطالعه، بررسی عوامل مختلف بر کیفیت پنیر پروسس و تعیین شرایط بهینه ی تولید میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.