مقاله بررسی اثر فصل و ماه شیردهی بر خصوصیات شیر ورودی به کارخانه شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فصل و ماه شیردهی بر خصوصیات شیر ورودی به کارخانه شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فصل و ماه شیردهی بر خصوصیات شیر ورودی به کارخانه شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فصل و ماه شیردهی بر خصوصیات شیر ورودی به کارخانه شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فصل و ماه شیردهی بر خصوصیات شیر ورودی به کارخانه شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی خصوصیات شیر ورودی به کارخانه شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد و بررسی اثر فصل و ماه شیردهی بر درصد چربی، درصد پروتئین، اسیدیته و دانسیته شیر تولیدی انجام گرفت. برای اجرای این تحقیق از اطلاعات مربوط به ۶۹۰ نمونه شیر که در طی فصل پاییز و زمستان به کارخانه شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد وارد گردید استفاده شد. نتایج آزمایش نشان داد شیر ورودی به کارخانه به طور متوسط دارای ۲/۹۴ درصد پروتئین، ۳/۲۷ درصد چربی، ۱۱/۵۹ درصد مواد جامد، دانسیته ۱/۰۲۹ و اسیدیته ۱۴/۶ بود. فصل شیردهی بطور معنی داری سبب تغییر پروتئین شیر تولیدی گردید (۰/۰۵>P) . به طوری که بیشترین پروتئن شیر تولیدی با میزان ۲/۹۵ درصد مربوط به فصل زمستان و کمترین آن به مقدار ۲/۹۱ درصد مربوط به فصل پاییز بود. فصل شیردهی همچنین اثر معن یداری بر اسیدیته شیر تولیدی داشت (۰/۰۵>P). شیر تولیدی در فصل زمستان با داشتن ۱۴/۴۶ و در فصل پاییز با داشتن ۱۴/۶۵، بترتیب دارای کمترین و بیشترین میزان اسیدیته داشت فصل شیردهی اثر معنیداری بر درصد چربی شیر تولیدی نداشت (۰/۰۵<P) . کمترین درصد چربی شیر تولیدی با میزان ۳/۲۴ درصد مربوط به فصل پاییز و بیشترین آن به مقدار ۳/۲۶ درصد مربوط به فصل زمستان بود. همچنین دانسیته شیر تولیدی تحت تاثیر فصل قرار نگرفت (۰/۰۵<P). فصل شیردهی اثر معنیداری بر درصد ماده خشک شیر تولیدی نداشت (۰/۰۵<P) . کمترین ماده خشک شیر تولیدی با میزان ۱۱/۶۱۲ درصد مربوط به فصل زمستان و بیشترین آن به مقدار ۱۱/۶۱۸ درصد مربوط به فصل پاییز بود. دانسیته شیر تولیدی تحت تاثیر اثر ماه دوشش قرار نگرفت (۰/۰۵<P) و حداکثر میزان دانسیته با ۱/۰۳۰ مربوط به آذرماه بود. اما ماه شیردهی بطور معنی داری سبب تغییر پروتئین شیر تولیدی گردید (۰/۰۵>P. بیشترین پروتئین شیر تولیدی با میزان ۲/۹۷ درصد مربوط به اسفندماه و کمترین آن به مقدار ۲/۹۰ درصد مربوط به مهرماه بود. همچنین ماه شیردهی بطور معنی داری سبب تغییر ماده خشک شیر تولیدی گردید (۰/۰۵>P) و بیشترین ماده خشک شیر تولیدی با میزان ۱۱/۷ مربوط به دی ماه و کمترین آن به مقدار ۱۱/۵۵ درصد مربوط به اسفندماه بود. ماه شیردهی اثر معن یداری بر درصد چربی شیر تولیدی داشت (۰/۰۵>P). کمترین درصد چربی شیر تولیدی با میزان ۲/۹۷ درصد مربوط به اسفندماه و بیشترین آن به مقدار ۳/۳۱ درصد مربوط به دی ماه بود. ماه شیردهی همچنین اثر معنیداری بر اسیدیته شیر تولیدی داشت (۰/۰۵>P). شیر تولیدی در اسفند ماه با داشتن ۱۴/۳۱ و در آذر ماه با داشتن ۱۴/۷۲ ، بترتیب دارای کمترین و بیشترین میزان اسیدیته داشت. در کل م یتوان بیان کرد که شیر ورودی به کارخانه شیرخشک نوزاد پگاه شهرکرد از نظر ترکیبات و خصوصیات کیفی با گزارشاتموجود برای ترکیبات شیر در ایران و جهان برابری میکند همچنین ترکیبات شیر تحت تاثیر اثر ماه و فصل دوشش قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.