مقاله بررسی اثرات پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراک حاوی عصاره هیدروالکلی آویشن بر جذب رطوبت و رشد قارچ در مغز فندق تازه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراک حاوی عصاره هیدروالکلی آویشن بر جذب رطوبت و رشد قارچ در مغز فندق تازه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراک حاوی عصاره هیدروالکلی آویشن بر جذب رطوبت و رشد قارچ در مغز فندق تازه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراک حاوی عصاره هیدروالکلی آویشن بر جذب رطوبت و رشد قارچ در مغز فندق تازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراک حاوی عصاره هیدروالکلی آویشن بر جذب رطوبت و رشد قارچ در مغز فندق تازه :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
ایران یکی از مهمترین کشورهای صادر کننده فندق در جهان است. در صورتی که شرایط نگهداری این محصول در انبار نامساعد باشد رشد کپک و مخمر و به تبع آن تولید آفلاتوکسین در محصول افزایش یافته و باعث تخریب بافت و کاهش کیفیت محصول می شود. هدف از این پژوهش، بررسی اثر ضدقارچی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز (CMC) حاوی مقادیر مختلف عصاره آویشن بر جذب رطوبت و رشد کپک و مخمر در مغز فندق تازه است. بدن منظور مغز تازه فندق با استفاده از دو غلظت ۰/۵ و ۱/۵ درصد وزنی /حجمی از محلول کربوکسی متیل سلولز و دو غلظت مختلف ۰/۵ و ۱ درصد از عصاره هیدروالکلی آویشن پوشش دهی شدند. مغزهای پوشش دهی شده بعد از خشک شدن در بسته های پلی اتیلنی و در دمای اتاق (۲۵-۲۷) درجه سانتیگراد به مدت ۲۱ هفته نگهداری شدند. در طی دوره نگهداری آزمون های شمارش کلی کپک و مخمر و تغییرات میزان رطوبت هر سه هفته یک بار انجام شد. آزمایشات در قالب طرح فاکتوریل، به صورت کاملا تصادفی و در سه تکرار انجام شد. نتایج حاصل از این بررسی نشان می دهد که افزایش ضخامت پوشش تاثیر معنی داری در کاهش جذب رطوبت و رشد قارج در (۰/۰۵>P) دارد. در حالیکه افزودن مقادیر ۰/۵ و ۱ درصد عصاره آویشن در جلوگیری از رشد قارچ تاثیر معنی داری ندارند در حالیکه نسبت به نمونه شاهد رشد قارچ بسیار کمتر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.