مقاله بررسی آسیبهای وارده به درختان سرپا در اثر عملیات چوبکشی مکانیزه (اسکیدر)(مطالعه موردی: پارسل دوازده سری ۱۱ شفارود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آسیبهای وارده به درختان سرپا در اثر عملیات چوبکشی مکانیزه (اسکیدر)(مطالعه موردی: پارسل دوازده سری ۱۱ شفارود) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آسیبهای وارده به درختان سرپا در اثر عملیات چوبکشی مکانیزه (اسکیدر)(مطالعه موردی: پارسل دوازده سری ۱۱ شفارود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آسیبهای وارده به درختان سرپا در اثر عملیات چوبکشی مکانیزه (اسکیدر)(مطالعه موردی: پارسل دوازده سری ۱۱ شفارود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آسیبهای وارده به درختان سرپا در اثر عملیات چوبکشی مکانیزه (اسکیدر)(مطالعه موردی: پارسل دوازده سری ۱۱ شفارود) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
حمل و نقل اولیه با وسایل مکانیزه مراحلی است که بیشترین میزان خسارت را به توده سرپای جنگل، مخصوصاً درختان باقی مانده کنار مسیر چوبکشی وارد می سازد. در این تحقیق میزان خسارات وارده به درختان سرپای کنار مسیر ، پس از پایان عملیت چوبکشی اندازه گیری شد. برای بررسی خسارت وارده به توده، کل درختان آسیب دیده در فاصله ۱۰ متری از دو طرف عرض مسیر چوبکشی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد درختان نزدیک به مسیر چوبکشی بیشترین خسارت (۷۵ درصد) را دیده بودند. در بین طبقات قطری مختلف، بیشترین خسارت مربوط به طبقه قطری ۳۰-۱۰ سانتی متر با حدود ۴۷۳۶ درصد بود. در بررسی مربوط به محل زخم ها ، بیشترین مقدار مربوط به ریشه، که حدود ۷۰ درصد از درختان را شامل می شد. و همچنین مساحت اکثر زخم های موجود بیشتر از ۱۰۰۰ سانتی متر مربع بود. در بین گونه های موجود، بیشترین و کمترین میزان آسیب به ترتیب مربوط به ممرز (۳۴۶۱) و شیردار (۷۶۹) بوده است. با توجه به نتایج به دست آمده برای کاهش صدمات وارده به توده های سرپای کنار مسیر چوبکشی باید از تخریب سطحی خاک و گیر کردن و برخورد ماشین آلات چوبکشی با توده سرپا جلوگیری و میزان آن را کاهش و یا در صورت تمکان مسیر چوبکشی را به ناحیه هایی با تراکم کم تغییر بدهیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.