مقاله بررسی تاثیر ترد کردن با پروتئاز شیرابه گیاه استبرق (Calotropis procera) بر ویژگی های بافتی و ساختار میکروسکوپی ماهیچه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر ترد کردن با پروتئاز شیرابه گیاه استبرق (Calotropis procera) بر ویژگی های بافتی و ساختار میکروسکوپی ماهیچه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر ترد کردن با پروتئاز شیرابه گیاه استبرق (Calotropis procera) بر ویژگی های بافتی و ساختار میکروسکوپی ماهیچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر ترد کردن با پروتئاز شیرابه گیاه استبرق (Calotropis procera) بر ویژگی های بافتی و ساختار میکروسکوپی ماهیچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر ترد کردن با پروتئاز شیرابه گیاه استبرق (Calotropis procera) بر ویژگی های بافتی و ساختار میکروسکوپی ماهیچه :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
هدف: هدف از انجام تحقیق حاضر استخراج شیرابه گیاه استبرق و بررسی تأثیر آن بر خصوصیات بافتی و ساختار میکروسکوپی گوشت های تیمار شده می باشد. روش پژوهش: متغیر مستقل در این پژوهش غلظت پروتئاز در پنج سطح (۶،۴،۲،۰/۵،0W/W) بود. نمونه های تحت تیمار شامل گوشت گاو و مرغ مادر (تخم گذار) بود. در مورد ویژگی های بافتی دو خصوصیت توسط دستگاه آنالیز بافت ارزیابی شد که شامل سفتی و چقرمگی بودند. ساختار میکروسکوپی توسط دستگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) بررسی گردید. نتایج و بحث: نتایج نشان داد که هر دو ویژگی بافتی با افزایش غلظت شیرابه در نمونه های گوشت کاهش یافتند که البته این روند تا غلظت ۴% پودر شیرابه مشاهده شد و در غلظت ۶% نسبت به ۴% اختلافی بین نمونه ها نبود. از اینجا می توان استنباط کرد که سطح ۴% از نظر ویژگی های بافتی کلی سطح بهینه می باشد. نتایج مربوط به میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) تخریب ساختار عضلانی را به طور آشکارا نشان داد. نتیجه گیری کلی: با توجه به اینکه این گیاه در کشور ما پراکندگی وسیعی داشته، ماده اولیه رایگان بوده و به راحتی در دسترس می باشد و همچنین فناوری تولید این پودر در کشور وجود دارد، می توان در سطوح صنعتی برای ترد کردن گوشت های سفت و یا پیر از آن بهره برداری کرد و آن را به عنوان یک جایگزین بهتر و ارزان تر برای ترد کننده های شیمیایی و یا سایر پروتئازها گیاهی مورد استفاده قرارداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.