مقاله بررسی رئولوژی مواد غذایی با امواج فراصوت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی رئولوژی مواد غذایی با امواج فراصوت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رئولوژی مواد غذایی با امواج فراصوت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رئولوژی مواد غذایی با امواج فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رئولوژی مواد غذایی با امواج فراصوت :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امواج فراصوت به عنوان امواج با فرکانسهایی بالاتراز آستانه شنوایی انسان( ۲۰ تا ۱۰۰ کیلوهرتز) میباشد. امواج فراصوت در ترکیب با حرارت و فشار پائین در فرآوری مواد غذایی و کاهش بار میکروبی کاربرد دارد. فراصوت روش مفیدی جهت اندازه گیری رئولوژی سیالات میباشد. اثر امواج فراصوت رویرئولوژی مواد غذایی عمدتاً به دلیل پدیده ی کاویتاسیون است.نتایج اندازه گیری ویسکوزیته ی دینامیکی با فراصوت همبستگی خوبی با روش رایج اندازه گیری ویسکوزیته نشان داد. استفاده از فراصوت جهت بررسی ویژگیهای رئولوژیک و کنترل کیفیت محصولات با ویسکوزیته بالا نیز مناسبمیباشد. همچنین فراصوت جهت تکمیل اندازه گیری رئولوژی، تعیین ویژگی ژل تشکیل شده با رنت و بررسی عمل آنزیم رنت روی سطح میسل کازئین مورد استفاده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.