مقاله برنامه ریزی استراتژیک جهت بهسازی بافت فرسوده شهری با استفاده از مدل (SWOT)(نمونه موردی: بافت فرسوده محله شیرآباد زاهدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برنامه ریزی استراتژیک جهت بهسازی بافت فرسوده شهری با استفاده از مدل (SWOT)(نمونه موردی: بافت فرسوده محله شیرآباد زاهدان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برنامه ریزی استراتژیک جهت بهسازی بافت فرسوده شهری با استفاده از مدل (SWOT)(نمونه موردی: بافت فرسوده محله شیرآباد زاهدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برنامه ریزی استراتژیک جهت بهسازی بافت فرسوده شهری با استفاده از مدل (SWOT)(نمونه موردی: بافت فرسوده محله شیرآباد زاهدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برنامه ریزی استراتژیک جهت بهسازی بافت فرسوده شهری با استفاده از مدل (SWOT)(نمونه موردی: بافت فرسوده محله شیرآباد زاهدان) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فرسودگی واقعیتی است که تاکنون بیشتر شهرهای باسابقه و تاریخی ایران، تحت تأثیر آن قرارگرفته اند. این بافت ها از قدیمی ترین هسته های شهری بوده و به مرور زمان دچار فرسودگی و عدم کارایی شده اند و یا در دوران معاصر بدون رعایت ضوابط و مقررات معماری و شهرسازی شکل گرفته و از این رو اکنون با مسائل و مشکلاتی بسیاری روبرو بوده که نیازمند پژوهش علمی و ارائه راهکارهای می باشد. بر این اساس هدف پژوهش حاضر برنامه ریزی استراتژیک جهت بهسازی بافت فرسوده شهری در محله شیرآباد زاهدان است. روش تحقیق توصیفی – تحلیلی ، و بررسی های کتابخانه ای _ اسنادی و پیمایش های میدانی است، و با بکار گیری برنامه ریزی راهبردی قابلیت ها و پتانسیل ها و محدودیت های بافت فرسوده شناسایی شدند، از مدل swot برای تجزیه و تحلیل استفاده شده است، نتایج نشان می دهد که عوامل استراتژیک داخلی: بارز بودن نقش کاربری مسکونی در محدوده بافت فرسوده با وزن ۷۹، رتبه ۸ و با ضریب نهایی ۲۱۶ بالاترین اهمیت را دارد. با توجه به بررسی های انجام گرفته، در بین نقاط ضعف تاریکی معابر شهری در شب و افزایش ناامنی با وزن ۸۰، رتبه ۸ و با ضریب نهایی ۲۱۶ بیشترین اهمیت را دارد. از بین تهدیدهای خارجی، مقاومت در برابر استفاده از تسهیلات بانکی در امر نوسازی به دلیل اعتقادات مذهبی با وزن ۹۵، رتبه ۸ و با ضریب نهایی ۱۶ می باشد. براین اساس نظر به اینکه میانگین کل امتیازات تهدیدها و ضعف ها بر اساس تحلیل SWOT در این مقاله بیشتر میانگین کل امتیازات فرصت ها و قوت ها می باشد. لذا استراتژی از نوع، تدافعی خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.