مقاله بررسی تاثیر مصرف میان وعده های ناسالم بر کیفیت رژیم غذایی در کودکان و نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر مصرف میان وعده های ناسالم بر کیفیت رژیم غذایی در کودکان و نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مصرف میان وعده های ناسالم بر کیفیت رژیم غذایی در کودکان و نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مصرف میان وعده های ناسالم بر کیفیت رژیم غذایی در کودکان و نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مصرف میان وعده های ناسالم بر کیفیت رژیم غذایی در کودکان و نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مقدمه و هدف: مصرف میان وعده های ناسالم یکی از عوامل زمینه ساز تغییرات نامطلوب الگوی رژیم غذایی محسوب می شود. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر مصرف میان وعده های غذایی ناسالم بر دریافت گروههای غذایی در نوجوانان ۱۹-۱۰ ساله شرکت کننده در مطالعه قند و لیپید تهران، صورت پذیرفت. روش مطالعه: پژوهش حاضر در قالب مرحله چهارم مطالعه قند و لیپید تهران (۱۳۹۰-۱۳۸۷) بر روی ۷۸۵ نوجوان ۱۹-۱۰ ساله تهرانی صورت پذیرفت. رژیم غذایی معمول افراد با استفاده از یک پرسشنامه بسامد خوراک نیمه کمی، پایا و روا ارزیابی شد. انرژی دریافتی روزانه از انواع شکلات، آبنبات، شیرینی خشک و تر، انواع کیک و بیسکویت صنعتی، نوشابه های صنعتی، کراکرها، چیپس و پفک به عنوان میان وعده غذایی ناسالم، محاسبه گردید. جهت مقایسه میانگین دریافت گروههای غذایی و انرژی دریافتی بین چارکهای مصرف میان وعده های غذایی ناسالم، آنالیز کوواریانس با تعدیل اثر سن، جنس و انرژی دریافتی انجام شد. یافته ها: میانگین سن شرکت کنندگان در مطالعه ۲/۹ ± ۱۴/۸ سال و میانگین نمایه توده بدنی آنها ۴/۷ ± ۲۲/۱ کیلوگرم بر متر مربع بود. میانگین انرژی دریافتی از میان وعده های غذایی ناسالم در چارک اول تا چهارم به ترتیب ۵۷/۱ ± ۷۹/۴ ، ۲۴/۷ ± ۱۸۳/۱ ، ۳۰/۶ ± ۲۷۸/۴ و ۱۲۸/۸ ± ۴۹۳/۵ کیلوکالری در روز بود. میانگین دریافت چربی کل (درصد از انرژی)در چارک اول تا چهارم به ترتیب ۲/۲ ± ۳۰/۱ ، ۲/۳ ± ۳۰/۴ ، ۲/۲ ± ۳۱/۸ و ۲/۳ ± ۳۷/۱ بود. کاهش معنی دار دریافت میوه در طول افزایش دریافت میان وعده های ناسالم مشاهده شد (۲۲ ± ۴۴۴، ۲۲ ± ۴۱۶ ، ۲۲ ± ۳۵۴، ۲۲ ± ۳۳۹ گرم در روز، به ترتیب در چارک اول تا چهارم) میانگین مصرف غلات کامل، لبنیات و سبزیجات در طول افزایش انرژی دریافتی از میان وعده های ناسالم کاهش معنادار داشت (۰/۰۱>p). نتیجه گیری: افزایش مصرف میان وعده های ناسالم با کاهش دریافت گروه های غذایی مورد نیاز رشد و سلامت در کودکان ونوجوانان همراه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.