مقاله بررسی تاثیرروغن مغز بنه ، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و کاهش pH بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرروغن مغز بنه ، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و کاهش pH بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرروغن مغز بنه ، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و کاهش pH بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرروغن مغز بنه ، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و کاهش pH بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرروغن مغز بنه ، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و کاهش pH بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این تحقیق تاثیر پیش تیمارهای قبل از فرآیند (غوطه وری در محلول ۰/۵ , ۱ درصد (وزنی/حجمی) اسیدسیتریک و غوطه وری در محلول ۰/۵ و ۱ درصد (وزنی/حجمی) کلرید کلسیم) و تاثیر نوع روغن (روغن کانولا، روغن کانولا حاوی۰/۱ درصد روغن مغز بنه (BKO)، و روغن کانولا حاوی ۱۰۰ پی پی ام مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه (UFB)) بر میزان کاهش اکریل آمید مطالعه شد. پیش تیمار برشهای سیبزمینی با اسیدسیتریک و کلرید کلسیم میزان آکریلآمید را از ۱۴۶/۶۴ میکروگرم بر کیلوگرم به ترتیب به ۵۵/۸۵ و ۸۱/۰۳ میکروگرم بر کیلوگرم کاهش داد . با افزایش غلظت اسیدسیتریک از ۰/۵ به ۱ درصد میزان درصد کاهش آکریل آمید نسبت به نمونه شاهد از ۴۸ به ۶۳ درصد؛ و با افزایش غلظت کلریدکلسیم از۰/۵ به ۱ درصد میزان درصد کاهش آکریل آمید نسبت به نمونه شاهد از ۱۱/۵ به ۲۶ درصد افزایش یافت . غوطه وری خلال سیب زمینی در محلول اسیدسیتریک و سرخ کردن در روغن کانولای حاوی مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه باعث ۸۶/۰۷ درصد کاهش در میزان اکریلآمید نسبت به نمونه شاهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.