مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیکی و زیست توده در برگ گونه تا (Celtis caucasica) در تیمارهای آبیاری متفاوت (مطالعه موردی: کرج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیکی و زیست توده در برگ گونه تا (Celtis caucasica) در تیمارهای آبیاری متفاوت (مطالعه موردی: کرج) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیکی و زیست توده در برگ گونه تا (Celtis caucasica) در تیمارهای آبیاری متفاوت (مطالعه موردی: کرج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیکی و زیست توده در برگ گونه تا (Celtis caucasica) در تیمارهای آبیاری متفاوت (مطالعه موردی: کرج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیکی و زیست توده در برگ گونه تا (Celtis caucasica) در تیمارهای آبیاری متفاوت (مطالعه موردی: کرج) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
گونه تا (Celtis caucasica) گونه ای خشکی پسند و مقاوم به انواع خاک ها است. این گونه بسیار سریع الرشد می باشد. مقاومت زیاد این گونه در شرایط خشکی سبب شده که پیشنهاد استفاده از آن در ایران نیز، برای جنگلکاری در حوزه جنگل های ارسباران، زاگرس و حتی شمل کشور، از طریق بذر مطرح می شود. به منظور افزایش بازدهی عملیات جنگلکاری و رشد بهینه نهال ها و کاهش هزینه ها در مدیریت نهالستان ها، توجه به فاکتور خشکی و در صورت امکان بهره بردن از پریودهای طولانی آبیاری برای تولید و پرورش نهال در نهالستان بسیار مهم است. لذا تحقیق حاضر در نظر دارد تا ضمن بررسی کیفیت بذور گونه تا در کرج به تعیین مناسب ترین دوره آبیاری و میزان تحمل به خشکی در برگ نهال های حاصل از بذور در محل نهالستان بپردازد. به منظور بررسی صفات مورفولوژیکی و زیست توده برگ در نهال های یک ساله گونه تا، آزمایشی با سطوح متفاوت آبیاری (شاهد، سه، پنج و هشت روزه) در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار ۳۰ تایی در هر تیمار در محوطه گلخانه دانشکده منابع طبیعی کرج انجام گرفت. نتایج نشان داد که در نخستین دوره رویش نهال های رشد یافته در تیمار آبیاری شاهد و هشت روزه از بیشترین میزان مساحت، طول ، عرض و زیست توده برخوردار بودند و تفاوت معنی داری را بین رژیم های آبیاری نشان دادند. چنانچه پرورش نهال با رشد بالا مدنظر باشد، بهتر است جهت تقلیل هزینه ها در نخستین دوره رویش، آبیاری به صورت هشت روزه انجام پذیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.