مقاله بررسی کارایی متدهای مختلف رنگبری شیره خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارایی متدهای مختلف رنگبری شیره خرما دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی متدهای مختلف رنگبری شیره خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی متدهای مختلف رنگبری شیره خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی متدهای مختلف رنگبری شیره خرما :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پرمصرف ترین قندهای موجود در بازار ساکارز یا همان قند استخراجی از نی شکر و چغندر قند می باشد. از آنجایی که مصرف این قند در افراد دیابتی با ممنوعیت روبروست، تمایل به مصرف شیرین کننده های رژیمی افزایش یافته است. این در حالی است که اثر سرطان زایی شیرین کننده هایی مانند ساخارین و سیکلامات و سایر شیرین کننده ها سنتتیک همچنان مورد بررسی است. لذا پژوهشگران در پی استخراج شیرین کننده های کم کالری از منابع غنی انها هستند. در این پژوهش استفاده از شیره خرما به عنوان یک ترکیب قندی طبیعی مدنظر مب باشد. شیره خرما به طور متوسط حاوی ۶۲ تا ۷۱ درصد قند احیا شامل گلوکز و فروکتوز می باشد. به منظور افزایش مقبولیت مصرف این شیرین کننده در صنایع غذای حذف ترکیبات رنگی خرما از جمله موارد ضروری در فرایند تولید به شمار می رود. در این پژوهش اثر مکانیزم رنگ بری به کمک کربن فعال ، رزین جذبی PAD900 و استفاده از متد آهک زنی فسفاتاسیون انجام می گیرد. نتایج نشان داد حداکثر کارایی در مورد رزین جذبی با حذف متوسط ۶۰ درصدی رنگ می باشد. لذا جایگزینی این رزین هم به لحاظ اقتصادی هم به لحاظ بهداشتی بهتر از کربن و آهک خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.