مقاله بررسی مقررات و ضوابط کلی برچسب گذاری در مواد غذایی غنی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقررات و ضوابط کلی برچسب گذاری در مواد غذایی غنی شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقررات و ضوابط کلی برچسب گذاری در مواد غذایی غنی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقررات و ضوابط کلی برچسب گذاری در مواد غذایی غنی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقررات و ضوابط کلی برچسب گذاری در مواد غذایی غنی شده :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
روند رو به رشد تعداد واحدهای تولیدی صنایع غذایی و آشامیدنی و تحول در تکنولوژی و تنوع در محصولات تولیدی، ارگانهای نظارتی را بر آن داشت که اقدام به تدوین مقررات و دستورالعمل هایی متناسب با علم روز نمایند. یکی از این ضوابط که به عنوان پلی میان تولید و مصرف کنندگان از نظر ارائه اطلاعات لازم از خصوصیات محصول غذایی محسوب می شود پروتکل برچسب گذاری است. تولید کنندگان همواره باید در برچسبهای قرار گرفته برروی بسته های غذایی صحیح بودن اطلاعات را مدنظر داشته باشند و همچنین نکات ذکر شده نباید به صورت غیر اصولی باشد یا منجر به گمراهی خریدار گردد. بصورت کلی در ترتیب اطلاعات برروی برچسب های غذایی باید نام محصول، فهرست مواد تشکیل دهنده به ترتیب کاهش مقدار وزنی، مشخص نمودن مواد حساسیت زا در مواد متشکله، محتویات خالص و وزن آبکش، نام و نشانی، کشور مبداء، مشخصات بهر، تاریخ گذاری و شرایط نگهداری، دستورالعمل مصرف مدنظر قرار گیرد. بدین ترتیب با تدوین ضوابط، ساماندهی لازم در خصوص اطلاعات موجود برروی برچسب های بسته های غذایی رعایت می شود و ارتباط لازم میان تولید کننده و فروشنده از یک طرف و مصرف کننده از طرف دیگر برقرار می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.