مقاله بررسی میزان اسیدفیتیک نان های مسطح تولید شده در شهر اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان اسیدفیتیک نان های مسطح تولید شده در شهر اهواز دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان اسیدفیتیک نان های مسطح تولید شده در شهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان اسیدفیتیک نان های مسطح تولید شده در شهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان اسیدفیتیک نان های مسطح تولید شده در شهر اهواز :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
هدف: در این تحقیق میزان اسید فیتیک و روی موجود در آردها و چهار نوع نان مسطح لواش، تافتون، سنگک و بربری عرضه شده در شهر اهواز به منظور بررسی تاثیر فرآیند پخت رایج بر میزان نسبت مولی اسیدفیتیک به روی بررسی گردید. روش تحقیق: دوازده نانوایی (از هر نوع نان، سه نانوایی) به طور تصادفی انتخاب و میزان اسید فیتیک بر اساس جداسازی فسفر و به کمک اسپکتروفتومتر و همچنین میزانروی نمونه های آرد و نانهای تولیدی از همان نانها به کمک جذب اتمی اندازه گیری گردیدند. نتایج: اسید فیتیک (۴۶۴/۹۱ میلی گرم در صد گرم آرد) آردهای عرضه شده در نانوایی ها بسیار بالابود. همچنین نتایج نشان از کاهش نه چندان زیاد اسید فیتیک در شرایط تهیه خمیر و پخت انواع نان ها داشت به طوریکه بیشترین کاهش در نان بربری (متوسط ۳۳/۴%) و کمترین کاهش در نان لواش (متوسط ۱۵/۷۹%) مشاهده گردید. نسبت مولی اسیدفیتیک به روی موجود در نان ها بسیار بالا بود (میانگین ۶۳/۶۷). نتیجه گیری کلی: این پژوهش نشان داد که شرایط پخت نان های مسطح شهر اهواز نامناسب بوده و کاهش مطلوبی در میزان اسید فیتیک آردها نداشت (۰/۰۱>P). با توجه به بالا بودن میزان اسیدفیتیک درآردها که ناشی از واریته و کودهای مصرفی می باشد توصیه می گردد که از ارقام مناسب گندم و همچنین نوع و مقدار مناسب کود در مزارع استفاده گردد. همچنین توصیه جدی می گردد که شرایط پخت نان های مسطح به ویژه زمان تخمیر آنها در نانوایی ها اصلاح گردد و از خمیر ترش در تخمیر استفاده گردد تا کیفیت مناسب تری از نان های سنتی عرضه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.