مقاله احتیاط درمصرف بی رویه کودهای فسفره خاک های سبک و ارزیابی نتایج بر کاهش آلودگی خاک و افزایش کیفیت محصولات تولیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله احتیاط درمصرف بی رویه کودهای فسفره خاک های سبک و ارزیابی نتایج بر کاهش آلودگی خاک و افزایش کیفیت محصولات تولیدی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله احتیاط درمصرف بی رویه کودهای فسفره خاک های سبک و ارزیابی نتایج بر کاهش آلودگی خاک و افزایش کیفیت محصولات تولیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله احتیاط درمصرف بی رویه کودهای فسفره خاک های سبک و ارزیابی نتایج بر کاهش آلودگی خاک و افزایش کیفیت محصولات تولیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله احتیاط درمصرف بی رویه کودهای فسفره خاک های سبک و ارزیابی نتایج بر کاهش آلودگی خاک و افزایش کیفیت محصولات تولیدی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
فسفر یکی از عناصر غذایی ضروری برای رشد گیاهان به حساب می آید. این عنصر نقش مهمی در ذخیره و انتقال انرژی دارد و کمبود آن باعث کاهش عملکرد می گردد. مصرف مداوم کودهای فسفره سبب افزایش غلظت فسفر در خاک شده و این باعث بروز مسمومیت فسفر و کاهش غلظت عناصر روی و آهن در گیاه می گردد. در منطقه جیرفت و کهنوج بخش وسیعی از خاک های تحت کش هندوانه و خیار سبز دارای بافت سبک می باشند و کشاورزان هر ساله اقدام به مصرف مقدار قابل توجهی از کودهای فسفره می نمایند که این امر موجب کاهش کمی و کیفی محصول تولیدی می گردد، لذا مصرف این کود بایستی براساس نتایج آزمون خاک و برخی از خصوصیات خاک از جمله بافت خاک باشد. این تحقیق با کاربرد سلح ۳۵۰،۲۵۰،۲۰۰،۱۰۰،۰ کیلو گرم کود سوپر فسفات تریپل در هکتار جهت بررسی تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر روی کمیت و کیفیت محصول خیار در اراضی با بافت سبک و متوسط صورت گرفت . در سال اول نتایج نشان داد که در هر دو خاک به علت مقادیر کم فسفر قابل استفاده خاک با مصرف عملکرد محصول تا سطح ۲۵۰ کیلو گرم کود سوپر فسفات تریپل در هکتار افزایش و در سطوح بالاتر کاهش یافت و در سال دوم آزمایش بیشترین میزان عملکرد مربوط به سطح ۲۰۰ کیلو گرم کود در هکتار بود و در سطوح بالاتر کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.