مقاله بررسی هیدروکلوئیدهای کاراگینان ، ژلان ، کردلان و ژلاتین از جنبه های گوناگون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی هیدروکلوئیدهای کاراگینان ، ژلان ، کردلان و ژلاتین از جنبه های گوناگون دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی هیدروکلوئیدهای کاراگینان ، ژلان ، کردلان و ژلاتین از جنبه های گوناگون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی هیدروکلوئیدهای کاراگینان ، ژلان ، کردلان و ژلاتین از جنبه های گوناگون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی هیدروکلوئیدهای کاراگینان ، ژلان ، کردلان و ژلاتین از جنبه های گوناگون :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
هیدرو کلوئیدها ، بدلیل ویژگی های خاص خود مانند ، قابلیت جذب میزان بالای آب کاربرد فراوانی در فرآورده های غذایی دارند و استفاده ازآن ها در برخی موارد قابلیت تغییر زیادی در فرمولاسیون فراهم می کند. در این تحقیق مروری ، مطالعه ای بر روی صمغ های کاراگینان ، ژلان ، کردلانو ژلاتین از لحاظ منبع تهیه ، ویژگی های آن ها ، کاربردشان بهمراه واکنش های تداخلی با برخی مواد ، اثرات جانبی مصرف آنها همراه با دوز مناسب مصرف آن ها و قیمت تقریبی آنها جهت شناخت بهتر و کاربرد با دقت بیشتر و توجه افزونتر به اطلاعات و هشدار های موجود بر روی بر چسب بسته بندی هیدروکلوئیدها یا فرآورده های غذایی حاوی آنها صورت گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.